numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 19. 8. 2017

Ko zaupate sebi in življenju, se ne rabite več oklepati svoje moči in lahko spustite kontrolo. Takrat življenje zasije v mavričnih barvah.

Pogosto mislimo, da bomo lahko z močjo volje spremenili svet in vplivali na okoliščine. Kadar nas je strah, želimo imeti čim večnadzora nad stvarmi in okoliščinami. Tako se pravzaprav ustvarja notranji vrtinec stresa in pritiska, ki prej ali slej izbruhne v neki neprijetni obliki: kot bolezen, prepir ali izguba… Bolj kot boste togi in boste želeli s silo uveljaviti svoj red, manj vam bo prijetno in bolj se bodo stvari podirale. Čas je, da nehamo ponavljati načine, ki ne delujejo! Če še ne veste, kako delovati na nov način, boste imeli več koristi, če se naučite zaupati življenju. Konec koncev – temu, kar nam je usojeno, se itak ne izognemo! Lahko pa dan začnete z mislijo: »Ljubim življenje in življenje ljubi mene. Moj svet skrbi zame.«

LJUBEZEN:

Morda se boste preveč burno odzvali. Vaša strast, poželenje in ljubosumje lahko zaneti prevelik požar. Tudi, ko poveste, kaj vam ne ugaja, boste več dosegli, če boste delovali kot sapica, ne kot orkan. Danes se potrudite biti mucica, ne levinja. Ne bodite zmeraj glavni, dajte prostor tudi partnerju, da izrazi sebe in svojo moč. Ženske – ne odvzemite moči svojemu partnerju! Žal vam bo.

ZDRAVJE:

Bolj kot vam je pomemben red in da stvari tečejo tako, kakor želite, bolj boste nemirni in notranje vznemirjeni.  Kadar dajete v življenju prednost predvsem intelektu, se srce duši, dokler ne zboli. Nežnost do sebe in drugih ozdravi tudi srce.

DENAR:

Danes lahko spremenite način, kako ste do sedaj nekaj počeli, morda izboljšate neko zadevo, kar se bo kasneje poznalo tudi na financah. Dan je naklonjen izboljševanju, ne pa ustvarjanju novitet od začetka. Nove ideje lahko takoj uresničite le, če niso vezane na posel (npr. izboljšate recept za peko piškotov), z dokončnim oblikovanjem novega poslovnega modela pa še malo počakajte. Investirajte le v preverjene posle in se izogibajte pravnih sporov.

KARIERA:

Ne skušajte z močjo volje in argumentov izsiliti priznanje ali kakršnekoli ugodnosti. Spodletelo vam bo. Večji uspeh boste dosegli z razumevanjem drugih ter s sodelovanjem kot z močjo inteligence. Počakajte z delovanjem.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Nikar ne komandirajte vseh okrog sebe. Tudi, če imate prav – a vaši dragi nimajo pravice živeti svojega življenja sami? Si niste tega tudi sami vedno želeli? Naj delajo svoje napake, vi delajte pa svoje. Nič ne bo narobe, če boste nekoliko manj skrbni, zato pa toliko bolj nežni in razumevajoči. Saj živeti ne pomeni, da smo vedno perfektni, popolni in da nikoli ne naredimo nič narobe. Dovoljenje, da lahko delamo male napake, ponavadi preprečuje, da naredimo velike!

PRIJATELJSTVO:

Vprašajte se, kaj si želite. Želite imeti vedno prav ali želite, da vas imajo radi? To sta dve popolnoma različni izhodišči. Od prijatelja si boste želeli razumevanja in sočutje, ne pa pametnih nasvetov. Tudi vi ponudite ramo za naslonit, rešitve bodo našli sami.

SPLOŠNO POČUTJE:

Pomanjkanje samozaupanja vas lahko dela preveč toge in hladne navzven. Pametovanje vas pušča osamljene. Iščite dobre strani v ljudeh. Nikar ne bodite cinični in nestrpni. Lažje vam bo, če ne boste sodili in obsojali. Ne vdajajte se strahovom in zaskrbljenosti na področjih, kjer ne morete ničesar spremeniti. Do sebe in do drugih se obnašajte tako, kot bi si želeli, da bi se obnašala vaša najboljša verzija vas samih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.