numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 19. 9. 2017

Kritična analiza in presojanje vam bosta jasno pokazala, kje ste na svoji poti in vam pomagala narediti načrt za nadaljnje korake.

Pojdite k frizerju, h kozmetičarki ali pedikerju. Danes je dan za negovanje telesa, za čiščenje na vseh nivojih. Naredite si piling telesa, nato pa nahranite telo in lasišče s kakšno bogato in hranljivo masko. Morda začnete z dieto ali se odločite za hujšanje. Lahko pa obiščete welnes, fitnes ali začnete s kakšnimi telovadnimi vajami. Nikar pa ne pošiljajte prošenj in ne iščite lahkotne zabave. Danes je dan za analiziranje in načrtovanje ciljev ter urejanje birokratskih zadev.

LJUBEZEN:

Ne boste najbolj vneti za strastno izražanje čustev in izmenjavo nežnosti. Izgovarjali se boste na obilico dela in preobremenjenost, morda na glavobol ali težave z želodcem. Tudi ne boste dovzetni za vroče besede. Danes pač ni najbolj spodbuden dan za izražanje ljubezni, pa si tudi samski ne obetajte preveč.

ZDRAVJE:

Zaradi prevelikega stresa boste imeli nemara celo prebavne ali želodčne težave. To je dober dan za različna testiranja in analiziranja, za postavljanje diagnostike ter načrtovanja zdravljenja.

DENAR:

Čisto po nepotrebnem boste zaskrbljeni. Nima smisla prositi za kakšno posojilo, verjetno ga ne boste dobili. Pa tudi posodili ne. Vendar boste znali zelo varčno gospodariti z denarjem.

KARIERA:

Učinkoviti boste pri nalogah, ki zahtevajo natančnost, vztrajnost, pikolovsko analiziranje ter razvrščanje podatkov. Bolj boste napeti in večja bo vaša potreba, da si jasno organizirate dan. Nejasna navodila vas bodo spravljala v stres in negotovost.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Vse boste naredili sami, se razdajali preko vseh meja, hkrati pa jim boste s tem vzbujali občutke krivde. Nikar. S tem svojim dragim jemljete energijo. Ste prepričani, da nimate skritih računov?

PRIJATELJSTVO:

Bolje se boste počutili v družbi le ene osebe kot v večjih družbah, najbolje pa sami. Kritični boste, preveč boste analizirali vedenje drugih in jih razstavili na prafaktorje. To ni najboljši način za utrjevanje in negovanje prijateljstva.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda boste bolj napeti in se boste težje sprostili. Po nepotrebnem se boste obremenjevali s skrbmi, s tisoč in eno nepomembno neumnostjo. Želeli boste imeti vse na svojem mestu in popredalčkano. To nemirno energijo lahko porabite za učinkovito urejanje omar in predalov.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.