numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 20. 1. 2018

Zaupajte svoji intuiciji in hitri presoji. Sledite svojim željam in upoštevajte le lastne ideje in zamisli.

Dobro, da je vikend in (vsaj za večino) dela prost dan. Vikend je kot nalašč, da ga preživimo v kakšnih termah ali wellnessu. In si zvečer privoščimo še malo glasbe in plesa. Zaradi prevelike občutljivosti in impulzivnosti je to slab dan za posel, poslovne dogovore ali podpisovanje kakršnihkoli poslovnih ali materialnih pogodb. Je pa dober dan za globoke uvide in spoznanja. Morda bomo kar zaslutili in predvideli določene stvari. Pametno jih je upoštevati, saj so to sporočila iz enega drugega nivoja, do katerega nimamo vedno dostopa. V takšnem dnevu imamo lahko tudi preroške ali vsaj zelo pomembne sanje (mimogrede – moreče sanje ne napovedujejo nujno tudi težke prihodnosti. Večinoma sploh ne. Če vas zanima razlaga vaših sanj, mi pošljite sporočilo ali me pokličite; odlično jih razlagam). Za današnji dan je značilna močneje izražena intuicija in jasna vizualizacija – kot da imamo možnost pokukati v jutrišnji dan. Zato je to odličen dan za meditacijo, delo na sebi, kreativno ustvarjanje kot tudi za obisk pri zdravniku.

LJUBEZEN:

Izkoristite povečano senzibilnost in čutnost, naredite si romantični večer v dvoje. Če si ne moreta privoščiti vikenda v kakšnih termah, morda vsaj za kakšno uro ali dve najameta varuško za otroke in si v tem času privoščita dišečo kopel. Odenite staro razmerje v nove barve, ponovno razpihajte plamen čutne privlačnosti in strasti. Pojdita plesat in če se nič takšnega ne dogaja v vajini bližini, zaplešita sama doma. Dolgočasje vodi v iskanje zabave zunaj zakona.

Samskim se obeta pester in razburljiv ljubezenski večer. Nekako v stilu tiste stare pesmice: »Bil je tako prikupno zmeden…« Čeprav se ne boste pustili zlahka ujeti, boste (morda prav zato) izžarevali posebni šarm. Zato nikar ne ostajajte doma. Morda je končno pravi…

ZDRAVJE:

Hitreje bomo zaznali opozorila in sporočila svojega telesa. Ohranite pozitiven odnos, vendar jim prisluhnite. Zavedajte se tesne povezave med mislimi in čustvi na eni strani ter med zdravjem in počutjem na drugi. Najslabše je prekriti opozorila s tabletami. Kot da bi prelepili armaturno ploščo v avtu, ko vam zasveti lučka za olje. Dobro nam bo dela bližina vode. V prometu pa previdno. Posebno tisti, ki imate v svoji numerični kodi število 3 ali 7.

DENAR:

Danes ni dan za razmišljanje o denarju ali za podpise kakršnihkoli finančnih, poslovnih ali materialnih pogodb. Najhitreje bomo našli pot do denarja (ali ta do nas), če se poslužimo meditacije ali se obrnemo v umetnost in ustvarjalno aktivnost. Čeprav boste morda občasno čutili težo materialnih skrbi, boste z vztrajnim delom premagali vse težave.

KARIERA:

To res ni dan za kariero (če ste morda v službi). Danes raje ne prosite šefa za povišico ali napredovanje. Prvič – zelo zmedeno bomo komunicirali, drugič – mnogo bolj bomo občutljivi in tretjič – najverjetneje bo rekel nekaj, za kar na koncu ne bomo vedeli ali je da ali ne. Bomo pa kljub vsemu morda jasno zaslutili, kaj bo delovalo in kaj ne. To je dan za sanjače. Veste, kdo je bil eden izmed največjih sanjačev? Walt Disney. Hm, le kaj bi morali storiti mi, da bi uspeli vnovčiti vsaj del svojih sanj?

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Odrasli otroci se ne spomnimo, kaj vse so nam starši rekli ali dali, spomnimo se, kako smo se ob tem počutili. Izkoristimo svojo povečano senzibilnost in bodimo rahločutni do otrok. Dajmo jim to, kar resnično potrebujejo – sprejetost, nežnost, pozornost. Kaj, ko bi današnji dan (ali vikend) preživeli skupaj na bazenu ali v kakšnih termah?

PRIJATELJSTVO:

Ker bomo večinoma vsi bolj občutljivi in ranljivi, se je dobro izogibati jamravcem in negativnim osebam, ki že itak delujejo na nas tako, da nam jemljejo optimizem in dobro voljo. Otresite se jih. Bodite pristni in z lahkoto boste navezovali nove, zdrave, pristne stike.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj bomo čustveni, občutljivi, senzibilni in zmedeni. Morda bomo veliko govorili, vendar bo vsaka oseba, ki bi želela narediti povzetek naših besed, zgolj zbegana in zmedena. Zaznavali bomo pa zelo jasno, le besede ne bodo sledile tem zaznavam. Verjetno bomo nihali v svojem razpoloženju in najbolje se bomo počutili, če bomo imeli mir. Če ne bo nihče pritiskal na nas. Obisk savne ali bazena bo zelo dobrodošel. Občasno se bomo počutili korak pred svojim časom in zato neskončno sami in nerazumljeni. Morda celo spremenite življenjski slog, prehrano, identiteto…


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.