numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 20.10. 2017

Pogumnim danes pripada svet! In uspeh in blagostanje in zmaga. Sreča je vaša spremljevalka, zato tvegajte.

To je dan, ko vam lahko uspe celo veliki met, predvsem na poslovnem ali finančnem področju. Dan za urejanje birokratskih zadev, dobiček, nagrade in napredovanje. Zberite pogum in se pogovorite s svojimi nadrejenimi ali zaprosite za pogovor pri pomembnih ljudeh in na uradih. Predstavite svoje ideje, uspeli boste.

LJUBEZEN:

Vam je všeč neka oseba, pa se ji še niste upali približati? Zberite pogum, sreča vas spremlja.

ZDRAVJE:

Težko bolne osebe boste danes dobile milostno darilo nove moči in energije in stanje se bo začelo izboljševat. Mnogi boste dobili odlične zdravstvene izvide in rezultate. Sposobnost regeneracije in samozdravljenja telesa je danes nadpovprečno visoka.

DENAR:

Danes je dober dan za vlaganja, špekulacije, za procese in finančne ter materialne dobitke! Bodite aktivni ter pogumni, izjemno ploden dan. Sreča je na vaši strani.

KARIERA:

Predstavite nadrejenim svoje ideje in načrte; pridobili boste potrebna sredstva in podporo. Ne cincajte in ne zapravite tako čudežev polnega dne z dvomljivostjo in strahopetnostjo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne pričakujte in ne zahtevajte od svojih najdražjih, da so popolni in idealni. Dajte jim prijazno in ljubečo naklonjenost tudi takrat, kadar naredijo kakšno napako. Vprašajte se: »Kaj bi jaz potreboval/a v takšnih okoliščinah?«

PRIJATELJSTVO:

Petek je dan za zadetek! Uživajte v dobri družbi in zavedajte se, da vas nebo podpira.

SPLOŠNO POČUTJE:

Iz neba padajo semena sreče. Izkoristite ta dan in ne dovolite, da gre sreča v prazno. Več lepega kot boste pričakovali in upali storiti korak naprej, več lepega boste doživeli.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.