numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 20.3.2018

Pričakujte vse najboljše, ne glede na okoliščine, v katerih se nahajate in bogato boste poplačani!

To je odličen dan, da se posvetimo svojim dragim in delu. Pri delu ni pametno začenjati novih poslov, dokončajmo raje stare še nerešene in odprte zadeve. Morda se že začnejo kazati vplivi Merkurjevega bližnjega plesa nazaj, pa bodo ponekod že manjše težavice s tehnologijo. To je le manjši pozdravček; Merkur najavlja svoj pohod v rikverc. Dan je odličen za delo. Lažje se bomo zbrali in se osredotočili na pomembne malenkosti. Podpisovanje novih pogodb pa ni najbolj priporočljivo. Le tam, kjer smo že sodelovali in gre le za manjše spremembe glede poslovnih pogojev.


LJUBEZEN:

Razvajajmo svoje čute. Dan je kot nalašč za čutne užitke vseh vrst. Ljubezen gre skozi želodec, pa se bomo danes težje držali raznih diet in odrekanj. Privoščite si okusno večerjo ob lepo pogrnjeni mizi, kozarec odličnega vina, prijetno glasbo v ozadju…. Mnogi pari popolnoma prenehajo s takšnimi prijetnimi pozornostmi, ko so poročeni. Dajte, povabite danes svojega partnerja spet na zmenek in se pripravite nanj kot takrat, ko sta se še osvajala.
Samski – poglejte, če je v bližini kakšen tečaj kuhanja za pare; morda pa tako spoznate koga novega.

ZDRAVJE:

Morda bomo bolj obremenili svoje telo z dobro hrano in pijačo. Takšni občasni užitki nam res ne morejo povzročiti večje škode.

DENAR:

Dan ni naklonjen razmišljanju o denarju, pa ni smiselno oddajati prošenj za kredit ali višjo plačo. Tudi prodaja bo slabša in če želite karkoli prodati, raje prestavite. Je pa dober dan za nakup večjih, toda starih stvari, ki potrebujejo nego in obnovo.

KARIERA:

Bolje se bomo počutili, če si bomo zjutraj zastavili konkretne delovne cilje in jih tudi opravili. Ko bomo zvečer odkljukali opravljene zadeve, bomo notranje pomirjeni in zadovoljni. Energije dneva nam bodo pomagale z vztrajnostjo in doslednostjo. Kakšno zadevo, na kateri smo dalj časa delali, lahko pripeljemo do končnega podpisa, vendar je jutrišnji dan boljši za podpis. Pri novih projektih je sedaj čas za fazo razmišljanja in zbiranja idej. Ne pa tudi za odločanje in podpise. Ta faza pride na vrsto v drugi polovici aprila, po tem, ko se Merkur spet obrne v direktno smer. Svoje ideje zadržite zase in jih nikar javno ne razlagajte. Idejne pomoči prijateljev in brainstorminga se bomo poslužili v drugem času.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Še danes se spomnim, kako je dišala babičina kuhinja, ko sva pekli kruh. Ona je mesila velik hlebec, jaz pa majčkenega. Še danes pa mi je toplo pri srcu ob tem spominu. Kateri spomin bo grel srca vaših otrok?

PRIJATELJSTVO:

Hrupna družba in površni stiki nam danes ne bodo ugajali. Okusna večerja v prijetnem okolju z dragimi prijatelji, pa nam bo še dolgo ostala v spominu. Tudi prijateljem. Tudi tako se vezi krepijo in odnos ohranja ter bogati. Menim, da se veliko premalo zavedamo, kako dragoceno je prijateljstvo. Bolj kot imamo zdrave in trdne vezi s prijatelji, manjši so strahovi pred različnimi življenjskimi okoliščinami.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj umirjeno bomo zaznavali vse dražljaje iz okolice. Morda bodo bolj vznemirjeni le ljudje, ki imajo v svoji numerični kodi število 3. Lepota in umetnost – to sta dva zdravilna obliža današnjega dne. Karkoli počnemo (pa naj bo to priprava zajtrka ali uradni dopis), dajmo pozornost temu, kako izgleda.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.