numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 20.5.2018

Dober glas seže v deveto vas.

Na današnji dan vplivata števili 20 in 9 (27). Obe sta sicer pozitivni, težava je le v tem, da si jemljeta moč. Nekaj bi radi dosegli, uredili, naredili… Število 20 dobro sodeluje z drugimi, vendar ob 9 moč izgublja. Morda ne bomo dobili prave osebe, ali se bomo lotili tega v najbolj neprimernem trenutku, ko druga oseba ne bo imela časa, ali bo slabe volje… Takšne blokade povečujejo notranji občutek nemoči, stres in napetost. In odreagiramo v skladu s svojim temperamentom: eni v jok in na drevo, drugi v obtoževanje in samopomilovanje, tretji pa v kritiziranje in napad… Najboljši sopotnik tega dne je usmerjeno in načrtovano delovanje. Ko se kaj zalomi, pa pokličimo humor na pomoč. Humor je mojster, ki reši marsikatero težavo. Je dober dan, da koga pokličemo in poprosimo za kakšno reč, obnovimo načete stike, prisluhnemo in pomagamo komu…


LJUBEZEN:

Če bomo pogledali partnerja izven naših pričakovanj, lahko opazimo marsikaj, kar bi nam ostalo skrito. 9 budi ponos, vendar ohranja v srcu neodvisnost, 2 se rada ovije okrog partnerja (da vidim, koliko me potrebuješ). Prava mera bližine in neodvisnosti pa je tisto, kar dela razmerja zdrava. Radi vidimo par, ki se po letih zakona še vedno drži za roke. Če ne znata iti niti v trgovino sama, pa je zame to patologija.
Samski – popoldne in zvečer je dober čas za druženje in spoznavanje.

ZDRAVJE:

Dober dan, da poiščemo potrebno pomoč.

DENAR:

Bolj bomo radodarni, prej bomo kupili kakšno reč zase ali za svoje bližnje. To je lahko dober dan za trgovce, umetnike, pa tudi kakšni prošnji bo verjetno prej ustreženo.

KARIERA:

Dan je odličen za poslovna srečanja, dogovarjanja, predstavitve… Predvsem, kadar iščemo kakšno pomoč pri že ustvarjenih programih in utečenih projektih.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda nam bo pomembneje, kako otroci izgledajo in kako se obnašajo, kot to, kako se počutijo. Ego ima milijon pojasnil, zakaj je to prav.

PRIJATELJSTVO:

S pomočjo prijateljev morda celo dobite odgovor na kakšno vprašanje, ki vas je te dni obremenjevalo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj, kot bomo želeli biti pomembni in ugledni, bolj bomo pod stresom. Danes bo želel ego dvigniti glavo. Sprostite se, pojdite v naravo ali na športno igrišče, pa bo dan prijetnejši.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.