numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 20. 8. 2017

Zaupajte v svojo zaznavo, v lastno neodvisnost in samozadostnost.

Dan, ki spodbuja jasno zaznavo in moč, da izrazite, kar želite, vendar nimate veliko možnosti vplivanja na potek dogodkov. Bolje se boste počutili, če ga boste preživeli v družbi.

LJUBEZEN:

Vezani boste nemara sanjali o nekom, ki bi vam življenje obarval z novo strastjo ali se boste soočali s svojim ljubosumjem. Mnogo tega, kar si želite, lahko vnesete tudi v sedanjo zvezo, če se potrudita oba. Sanjarjenje spodbuja prevare in nezvestobo. Ne bo vam prineslo notranjega zadovoljstva.

ZDRAVJE:

Če imate občutek, da niste nikomur potrebni ali pomembni, lahko ta misel sproži težave z zdravjem. Družite se, pomislite na druge, pomagajte komu … vse to bo manjšalo vaše notranje pritiske.

DENAR:

Če boste skušali danes kaj prodati, vam bo odlično pogajanje dalo dobre materialne rezultate. Denar se vas drži, morda še kaj dobite.

KARIERA:

Nekateri ste kljub nedelji v službi. Bodite aktivni, opravljajte svoje delo s strastjo in nadarjenostjo. Pred vami se odpirajo vsa vrata.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne razdajajte se preko vseh meja in ne vzbujajte občutkov krivde. S tem svojim dragim jemljete energijo. Ste prepričani, da nimate skritih računov?

PRIJATELJSTVO:

Zaradi prijaznosti in svetovljanstva privabljate v svoje življenje mnoge ljudi. Pa niso vsi vaši prijatelji. Družite se, vendar ne spuščajte vseh ljudi v svoje srce in ne delite z vsemi intimnih spoznanj. Lahko vas precej razočarajo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bo vaše razpoloženje nihalo, vznemirjeni boste ali boste imeli občutek zatišja pred nevihto. Srečna naključja blažijo grenkobo izdajstva in bolečine.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.