numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 20. 9. 2017

Samozavestno stopite svojim sanjam naproti!

Kaj si želite? Naredite si jasni načrt, kako boste, korak za korakom, to dosegli. Imate dovolj moči in energije, da se lahko končno lotite tudi projekta, o katerem že nekaj časa razmišljate in ste do sedaj odlašali z njegovo realizacijo. Načrtno se ga lotite, s premislekom in z glavo. Odpirajo se vam vsa vrata, dogovorite se za sestanke in srečanja, bodite drzni. Uspelo vam bo.

LJUBEZEN:

Na čustvenem področju lahko vaše sitnarjenje ter moraliziranje precej ohladi družinsko ozračje. Jeza in vzbujanje občutkov krivde ubijajo ljubezen. Razmerje se vzdržuje s čustveno in seksualno izmenjavo. Izogibajte se dolgim obdobjem vzdržnosti in spolnemu odrekanju. Samski se boste proti večeru že precej umirili in sprostili, s tem pa bo narastel tudi vaš šarm. Pojdite v družbo, to je dober dan za spoznavanje novih ljudi.

ZDRAVJE:

Privoščite si več počitka, saj dosedanji stres vpliva na tesnobo.

DENAR:

Materialno blagostanje priteka k vam v obliki denarja kot tudi na različne druge načine.

KARIERA:

Z veliko vnemo in močjo se boste lotili nekega novega projekta ali nalog, katerim ste se do sedaj najraje izogibali. Delovna vnema in dolgotrajni trud se vam bo bogato obrestoval.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pazite se krutosti. V jezi lahko izrečete marsikaj, za kar vam bo kasneje žal. Včasih se naredijo tako velike razpoke v odnosu, da jih zlepa ne moremo več popraviti. Raje se danes odločite za igranje igre Jaz sem in na nezavednem nivoju boste okrepili vez med vami.

PRIJATELJSTVO:

Nova energija bo podprla tudi potrebo po druženju. Pojdite na kakšno družabno prireditev, sprostili se boste. Tudi igranje igre Jaz sem bo dalo izvrstne rezultate, vsi pa se boste bolje počutili.

SPLOŠNO POČUTJE:

Čez dan boste precej nemirni, morda tudi razdražljivi. Razpeti boste med tem, kar si želite in med tem, kar mislite, da je prav in kar smete. Ujeli se boste v lastne potlačene in neizživete sanje. Če boste manj moralizirali, bo vaša duša zacvetela.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.