numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 3. 10. 2017

Današnji dan je bolj prijeten na spiritualnih ravneh kot na materialnih.

Izogibajte se poslovnim odločitvam ter podpisom pogodb. Težko in rutinsko delo vam bo jemalo več moči in energije kot ponavadi ter vas močneje izčrpavalo. Tudi sicer boste bolj nemirni, le težko se boste skoncentrirali. Vse to bo vplivalo tudi na promet, zato si aktivirajte kodo zaščite 71931 ali si postavite namero: »Moja namera je, da pridem varno, prijetno in pravočasno na xy… » In ne speljujte prehitro v ovinkih. Danes bo meditacija še bolj blagodejno delovala na vas. Umirite se, večkrat dnevno globlje zadihajte in se pretegnite. Občasno si vzemite čas za vsaj 15 minut umirjene vodene meditacije ali preprosto za daljši sprehod v naravo. Tudi obisk galerije in ogled razstave bo dobro deloval na vas. Dober dan za regresijo, vizualizacije ali za umetniško izražanje.

LJUBEZEN:

Čustva vas bodo preplavljala. Ali vam bodo pomagala ohranjati razmerje ali jo razbijati, je odvisno od vas.

Samski še malo počakajte, če si želite resno razmerje, ki bi trajalo. Lahko pa se včlanite v kakšno plesno šolo.

ZDRAVJE:

Zelo dobro vam bo delo plavanje, obisk v savni ali zgolj daljši sprehod nekje ob reki. To je odlični dan za izvajanje različnih šamanskih očiščevalnih in emocionalnih tehnik v naravi. S tem, ko sprostite nakopičeno energijo negativnih čustev, začne potekati zdravljenje tudi na celični ravni.

DENAR:

Danes ni dan za vlaganja ali podpise pogodb. Izgubili boste.

KARIERA:

To je težek dan za poslovne in materialne zadeve. Manj kot boste naredili – bolje bo. Manj škode boste naredili. Vse pomembne zadeve raje prestavite. Če ste sami svoj šef, si vzemite dopust ali oddih in preživite dan ali dva v naravi ali ob vodi.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Igranje igre Jaz sem bo na nezavedni ravni krepilo zdravo samopodobo, hkrati pa okrepilo občutek spoštovanja in povezanosti med vami. V posebno pomoč vam je lahko, če imate v hiši najstnike. Povabite še kakšno svojo odraslo prijateljico, prijateljico svojega najstnika in presenečeni boste, kako dobro se boste na koncu vsi počutili ne glede na to, kdo bo zmagal ali izgubil. Kajti v tej igri zmagujete tudi, če izgubljate. To je tudi odlični dan, da odrasli otroci zapustijo domače gnezdo.

PRIJATELJSTVO:

Prevelika občutljivost in nihajoče razpoloženje lahko povzročijo razpoke v prijateljstvu. Ne lotevajte se težkih pogovorov.

SPLOŠNO POČUTJE:

Imate kakršnekoli težave, situacijo, za katero ne veste, kako bi se je lotili? Poslužite se vaje »Vprašaj za nasvet učitelja« Pojdite v naravo in se ozrite okrog sebe. Katere 3 stvari najprej pritegnejo vašo pozornost? Morda ptica, kamen ali vejica drevesa…? Če bi bili ptica, kaj bi pomislili kot ptica o tem vašem vprašanju? Če bi bili kamen, kaj bi kot kamen menili o tem? Od vsake stvari dobite odgovor in nasvet. Na koncu vse 3 združite v en skupni nasvet. Morda boste presenečeni nad sporočilom, še bolj pa nad rezultatom, ki vam ga bo prinesel.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.