numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 3. 11. 2017

Izrazite svojo čutnost in privlačnost. Ustvarjalna energija čaka, da jo uporabite.

Ne jemljite vsega preveč resno. Izogibajte se delu, ki zahteva večji intelektualni napor kot tudi nepričakovanim tveganjem. Energija dneva najbolj podpira ljubezen, izražanje romantičnih čustev ter vse dejavnosti, ki potekajo v skupinah ob medsebojnem sodelovanju. Ne pustite se izzvati v prepire in danes definitivno ni čas, ko bi prekinili partnerski odnos. Ne čustveni ne poslovni. Če ste resnično besni, raje odkorakajte. Saj veste – vrata boste še vedno lahko zaprli. Toda ne danes! Cena bo previsoka in obroke boste predolgo plačevali. Danes ne pristanite na razvezo! Če imate kakšno obravnavo v ločitvenem postopku, jo prestavite.

LJUBEZEN:

Morda vas bo pritegnila oseba, ki bo v vas začela prebujati do sedaj še neodkrite vidike spolnosti. Odlično, če ste samski. Bolj kot bo zveza nenadna in nenavadna, manj možnosti ima, da tudi obstane. Če ste v razmerju, pa le pomislite, kaj vam je res pomembno. Odnosi in razmerja se lahko hitro ohladijo in razbijejo. In takšni močni, hipni navali strasti nimajo nič skupnega z ljubeznijo.

ZDRAVJE:

Mnoge naše težave izvirajo iz pomanjkanja radosti in veselja. Kadar se oseba preveč varuje pred čustvi in ograjuje od ljudi, kadar se usmeri le v pridobivanje materialnih dobrin, ima lahko težave s srcem, pa tudi s tankim črevesjem. Osebe, ki imajo v svoji numerični kodi števili 5 ali 7, naj bodo bolj pazljivi pri delu z električnimi aparati.

DENAR:

Skrbno boste premislili vsak nakup in večinoma bodo imele stvari, ki jih boste danes kupili, dobro razmerje med ceno in kvaliteto. Sicer boste pa več pričakovali od svojih domačih in prijateljev, manj boste pa pripravljeni dati. Tudi trgovcem se to lahko pozna kot slabša prodaja. Sicer boste pa pridobivali iz večih različnih virov; manjše stvari.

KARIERA:

Trdno in odločno se lotite svojih poslovnih zadev, lotite se kupa, ki ga ponavadi najraje spregledate. Mnogo več pa boste dosegli z drobnimi pozornostmi, pozitivnimi opazkami in s prijateljsko naravnanostjo. Ter s kančkom humorja. Disciplinirajte se in sledite svoji viziji.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Z drobnimi majhnimi pozornostmi jih boste razveselili in jim tako sporočili, da jih imate radi in da so vredni. Le kaj je še več vredno?

PRIJATELJSTVO:

Dan je kot nalašč za prijateljska druženja in zabavo v mirnem poznanem okolju. Priporočam, da skupaj odigrate igrico Jaz sem in svoje vezi še poglobite.

SPLOŠNO POČUTJE:

Verjetno se vam bo povečala potreba po užitkih. Tukaj se energija večinoma usmerja na 2 področji: ali seks ali hrana. Enemu dajete večjo prednost. Čemu? Humor vam bo pomagal na vseh življenjskih področjih. Vse bolj udobno vam bo v lastnem telesu. Uživali boste v svoji čutnosti, le nikar se ne zapletite v prepir.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.