numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 3. 12. 2017

Dan zahteva nekaj več potrpežljivosti in nežnosti.

Danes delujeta na nas 2 števili, ki nimata nič skupnega in ponavadi povzročata zgago druga drugi (3 – 7). Ker se je tudi Merkur obrnil v retrogradno smer in je hkrati še polna luna – ja, obeta se nam celotna porcija (XXL) zmedenih čustev, kaotičnega nemira, preobčutljivosti, notranjih napetosti ter nemogoče komunikacije… Zraven bo svoje muhe pokazala še tehnologija… Če vam crkne telefon, računalnik… nikar se ne živcirajte, saj nima smisla. Globoko zadihajte in se z nekaj mirnimi globljimi dihi nekoliko umirite. Zraven pa si zavrtite:

  • niz za nemoteno delovanje aparatov: 444
  • niz, ki negativne stvari spreminja v pozitivne: 1888948
  • niz za varno vožnjo in zaščito na cesti: 11179

Ne začenjajte na novo nič, kar želite, da traja in daje materialne, finančne ali poslovne rezultate. Najbolje boste storili, če začnete s kakšnim novim izobraževanjem, greste na seminar ali delavnico ali vsaj v naravo. Izklopite telefon (če vam še dela) in se raje posvetite fizični aktivnosti v naravi. Danes imajo prednost borilne veščine pred jogo. Pojdite v družbo, toda nikar ne jemljite vsega osebno, kar boste slišali. Ne spuščajte se v pomembne razgovore, ni vam potrebno prav danes rešiti vseh nakopičenih težav. Lahko pa jih opazite in prepoznate!

LJUBEZEN:

Vsake toliko časa je manjša krizica odlični način, da pogledate, kakšna je kvaliteta vajinega razmerja in da odvržete vse lažno in umetno ter vzpostavite podlago za bolj pristno harmonijo. Ta nepričakovani kaos povzroča prevrat in tesnobo, vendar je nujen korak v razvoju. Verjetno boste opazili prav vse, kar vas moti in vam ne ugaja. Tako pri partnerju kot v odnosu na sploh. In boste želeli o tem govoriti. Več kot ponavadi. S precejšnjo mero osebne prizadetosti ter ranjenih čustev. Ja, dobro je, da vidite, kaj v odnosu škripa in kaj je resnično vredno. Vendar verjemite – danes NI dan za reševanje in postavljanje novih temeljev ter novih pravil. Brez konflikta jih boste težko uveljavili, pa še držali ne bodo. Ja, ni vam potrebno ohranjati razmerja, ki je lepo na zunaj, znotraj pa prazno, vendar danes ne boste našli niti pametne niti dolgoročne rešitve. In karkoli boste storili, vam bo kasneje žal. Zato le opazujte in dovolite, da zgolj zaznavate. Rešitve boste iskali kakšen dan kasneje.

Samskim predlagam, da greste raje na tečaj borilnih veščin kot na zmenek.

ZDRAVJE:

Močno svetujem, da se danes izogibate alkoholu in ste potrpežljivejši na cesti. Ne speljujte prehitro, vozite, kot da ste na izpitni vožnji ali kot da vozite med samimi norci. Posezite po lahki hrani, morda si privoščite zdrav zeleni smoothi. Dobro vam bo dela fizična aktivnost v naravi in v družbi. To ni dober dan za operacije ali večje posege v ustni votlini.

DENAR:

Skoraj ves mesec december je manj naklonjen nakupom nepremičnin ali zadevam, ki jih želimo imeti v trajni lasti. Če res morate danes karkoli kupiti, kupite raje stare stvari, ki so potrebne obnove in prenove. Najbolje je, da se posvetite zgolj razmišljanju in idejnemu delovanju, kaj bi bilo dobro obnoviti spremeniti, da bi tekoče delo prinašalo več denarja… Delovali boste kasneje. Ker pa boste danes jasno videli, kaj ne deluje in vam bodo ideje kar švigale skozi in mimo glave, vam lahko prav te ideje kasneje izboljšajo obstoječo situacijo.

KARIERA:

Današnji dan je namenjen idejam in prepoznavanju, kaj je dobro in kaj ne. Kaj v našem življenju deluje in daje dobre rezultate in kaj ne. Kateri projekti prinašajo denar in kateri ne. Kateri posamezni deli neke aktivnosti/proizvoda/programa so potrebni prenove in jih je potrebno izboljšati ali spremeniti ali morda celo opustiti. Vendar ni dan za aktivno delovanje. Težko boste imeli trajne rezultate, vse se bo ustavljalo, dogovori se bodo prekinjali, umikanje… Lahko pa ste uspešni na področju zdravljenja in prenavljanja (npr. bioenergetiki…). Nagrade pridejo kasneje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Svetujem vam, da zavestno krotite jeziček in se zavedate, da današnja notranja napetost ni le posledica sedanje situacije, temveč se danes dvigajo usedline nezadovoljstva, ki so se dolgo časa nabirale in to v različnih situacijah, in tudi v povezavi z različnimi ljudmi. Nikar vse gnojnice ne izlijte na eno glavo. Res vam ni potrebno igrati vlog, ki vam jih vsiljujejo vaši dragi, vendar dovolite, da bo ta proces obračanja k sebi bolj nežen in manj konflikten do drugih. Ni lahko spustiti kakšne ugodnosti, na katero smo se navadili, vendar bomo danes dajali prednost svojim resničnim potrebam in notranji iskrenosti. Raje se boste odrekli kakšni ugodnosti in se povrnili k svoji prvobitni naravi.

PRIJATELJSTVO:

Morda se danes prekine kakšno prijateljstvo. Ker bo tudi jeziček hitrejši kot ponavadi, lahko pride do kakšne napetosti. Pa vendar nobeno pravo prijateljstvo ne pade zaradi ene napake. Lahko pa je napačna beseda zgolj povod za razhod zaradi dalj časa trajajočih napetosti, ki ste se jim do sedaj izogibali. Odreči se razmerjem, ki so prazna, lažna in umetna je le korak v procesu zdravljenja in korak bliže k svojemu pravemu bistvu.

SPLOŠNO POČUTJE:

Mnogi bodo danes čutili večjo notranjo napetost, nemir in morda celo tesnobo. Verjetno bosta povečana občutljivost in razdražljivost. Koliko se bomo znali umiriti, pa je bolj odvisno od našega temperamenta in načina, kako se z nemirom soočamo. To je odlični dan za izobraževanje ter osebnostno rast.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.