numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 3.5.2018

Če koga hvališ, nimaš kaj izgubiti; če ga kolneš, nimaš kaj dobiti. (bolgarska modrost)

Dan oblikujeta dve ustvarjalni števili, ki imata veliko energije, velike ideje, vendar se med seboj pogosto iritirata. Morda bomo polni novih idej in načrtov; vprašanje je, koliko jih bomo resnično ustvarili. Ne 1 ne 3 (števili tega dne) nimata vztrajnosti. Imata pa domišljijo. Sicer pa se vse stvari začnejo z idejo, kajne? Ker sta to plemeniti in dobrohotni števili, je dan idealen, da potrkate na kakšna vrata in poprosite za tisto, o čemer že dalj časa razmišljate. Največ koristi pa bomo imeli od izobraževanja in umetniških ali ustvarjalnih dejavnosti. Verjetno ne takoj, pač pa čez nekaj mesecev. Odličen dan za pisanje, slikanje, šport in tekmovanja, za nastope v javnosti in širjenje svojih idej.


LJUBEZEN:

Če boste želeli, da vam partner bere misli, boste najverjetneje razočarani. Ne le, da ne bo razumel, kaj čutite in si želite, tudi odreagiral bo najverjetneje ravno obratno od vaših želja in pričakovanj. Najslabše je, če zaidemo zaradi tega v cinizem. Raje počakajmo, da bo tudi nam samim bolj jasno, kaj želimo in kako.

ZDRAVJE:

Dan je naklonjen obisku bioenergetika, manj pa klasičnim operacijam.

DENAR:

Pojdite na kakšno zabavo, prireditev, športno dejavnost. To bo dobra naložba.

KARIERA:

To je lahko krasni dan za prezentacijo in nastope. Od novih načrtov bo obrodilo bore malo sadov.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Kadar sami zase ne vemo točno, kaj želimo, ni smiselno pričakovati od otrok, da nam bodo ustregli.

PRIJATELJSTVO:

V takšnem dnevu nam lahko hitro zdrknejo z jezika besede, ki jih kasneje obžalujemo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Lotite se nečesa novega, nečesa vznemirljivega. Tisti, ki imate v svoji numerični kodi števili 5 in 7, boste bolj tesnobni in bolj na udaru. Pazite na jeziček, da se po nepotrebnem ne zapletete v neprijetni konflikt.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.