numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 3. 9. 2017

Stopite iz vsakodnevne rutine, odložite vsakdanjo masko in naredite nekaj neobičajnega.

Izživite malo svojo ustvarjalnost ter umetniško žilico in si dovolite nekoliko nevsakdanjosti. Stopite iz rutine, vnesite več barv v svoj vsakdanjik. Morda oblečete hlače ali obleko, ki vam zelo ugaja, pa imate občutek, da ste prestari, premladi, predebeli, presuhi…. Si spremenite pričesko, stil obleke, mejkap ali vsaj barve. Dajte duška otroku v sebi in svoji edinstvenosti ��. Osebe, ki imate v svoji osebni numerični kodi število 5 ali 7 pa si aktivirajte kodo zaščite; pride prav.

LJUBEZEN:

Vezani boste manj dovzetni za romantične in strastne iskrice. Bolj vas bo vleklo v družbo in raje boste debatirali kot si izmenjavali strastne poglede in objeme.

Samski si danes ne obetajte preveč. Ni ugoden dan za spoznavanje novega partnerja. Nič trajnega se ne bo razvilo. To vsekakor ni dan za slepe zmenke. Največ, kar lahko dosežete je to, da se boste dobro počutili, razvilo pa se ne bo nič resnejšega. Ali dobrega.

ZDRAVJE:

Danes je odličen dan za drugačno malico in kosilo od običajnega. Morda le sveža zelenjava, sadje, alge in kakšna presna sladica. Ter veliko navadne vode.

DENAR:

Vaša delavnost in marljivost se vam bodo poznali na računu, čeprav pridejo rezultati nekoliko z zamikom.

KARIERA:

Polni boste idej in z lahkoto boste razmišljali. Posebno dobre ideje bodo prihajale na dan v timu, saj današnji dan spodbuja sodelovanje. Pa vendar se še ne podajajte v izvajanje teh novih projektov. Raje povečane umske sposobnosti uporabite za ideje, kako uspešno zaključiti stare zadeve.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Danes je odličen dan, da s svojimi dragimi odigrate igro JAZ SEM ali izmenjujete različne poglede na stvari in dogodke. Dopuščanje drugačnega mnenja ter spodbujanje izražanja lastnih zamisli vas bodo povezali.

PRIJATELJSTVO:

Pojdite na kakšno množično prireditev, shod, v večjo skupino ljudi. Zna se zgoditi, da srečate stare znance, ki jih že dalj časa niste videli. Vendar imajo za vas pomembno sporočilo. Tudi, če si zgolj od daleč pokimate, razmislite, kaj ta oseba vzbuja v vas. Zakaj prav ta občutek, na kaj ste pomislili, ko ste jo zagledali…? Ta spoznanja so koristna za vaša prihodnja prijateljska razmerja.

SPLOŠNO POČUTJE:

Danes ni dan za samoto, bolje se boste počutili v družbi. Naredite nekaj, kar si že dolgo želite in si še niste upali. Morda je to hoja po žerjavici, obisk adrenalinskega parka… Pojdite, kamor si že dalj časa želite in vam to predstavlja izziv. Igraje boste raztegnili svojo cono udobja in se počutili močnejši.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.