numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 21. 1. 2018

Pokaži veselje in veselje te bo poiskalo!

Dan je namenjen ljubezni, družini in prijateljem. Skupnemu uživanju, skupnemu ustvarjanju, skupnemu druženju. Najbolje bi bilo, da preživimo ta celotni vikend nekje v termah ali wellnessu. Če to ni mogoče, pojdite vsaj na bazen ali na sprehod ob vodi. Glasba je druga oblika božjega daru. Večer ob prijetni glasbi in plesu zbližuje naša srca in telesa. To je dan za meditacijo in kreativno ustvarjanje, niti slučajno pa ni naklonjen delu in biznisu. Tudi, če delate od doma ali ste samostojni podjetnik – delajte le, če gre za umetniška ali kakšna drugačna ustvarjanja, pisanje, grafično oblikovanje… Ne sklepajte poslov in ne podpisujte nobenih pogodb.

LJUBEZEN:

Podarita si masažo. Poglejta drug drugega tako, kot sta se videla prvič. Opazujte moškega v njem, njegovo vznemirljivo moč in seksualno energijo v njem. Kot ste ga gledali na začetku zveze. Ne le kot varnega sopotnika in odgovornega očeta. In vi – ne bodite Pepelka ali cankarjevska mama. Bodite ženska, kakršna mu je nekoč zmešala glavo. Seksepilna , nežna in rahlo skrivnostna. Ohranjajta razmerje, ki ga imata.

Samski – to je idealni dan, da srečate svojega gospoda Pravega ali gospo Pravo. Pojdite v družbo, morda kam k vodi…. Za vsak slučaj, če ujamete zlato ribico – je dobro vedeti, kaj natančno hočete, a ne?

ZDRAVJE:

Če zmoremo dan le ob vodi ali lahki zelenjavni ali ribji juhi, si ga privoščimo. Sicer pa priporočam čez dan čim več vode in nesladkanih čajev.

DENAR:

Nikar ne bodimo po nepotrebnem zaskrbljeni in skopuški. Saj poznate definicijo skrbi, kajne? Skrbi so meditacija o s(r)anju. Meditirajte v drugo smer.

KARIERA:

Če bomo danes poslovno izpregli in se umaknili v meditacijo ali ustvarjalno vizualizacijo, se nam lahko porodijo najbolj genialne zamisli in najpotrebnejši uvidi. Morda nam pri nekem projektu kasneje ravno zato uspe združiti zamisli, ljudi ali zadeve, ki navidezno niso združljivi. In pritegniti k sodelovanju ljudi, ki jih sicer ne bi mogli.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Danes ne smemo dopustiti, da bi nas preobčutljivost odpeljala v besedno bojevanje. Izogibajmo se grobim besedam. Rane, ki bi si jih danes zadali, se še dolgo ne bodo zacelile. Lahko nas celo za veliko let razdružijo. Ni vredno! Nobeno prepričanje ali stališče ne sme biti pomembnejše od čustev.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljstva negujemo in ohranjamo s pozornostjo in skupnim preživljanjem časa. Oseba, ki neprestano jamra, kako je brez denarja, nas kmalu odbije. Res se ni prijetno družiti s takšno osebo. Imamo različne vrednote in stališča, za kaj želimo porabiti svoj denar, toda če nikoli ne morete s prijatelji na večerjo, s tem le sporočate, da vam niso dovolj pomembni. Posebno še, če ste morda veliko premožnejši kot vaši prijatelji. Ob zaprtih rokah se kmalu zapre tudi srce in prijatelji se oddaljijo. Poznam veliko starejših ljudi, ki so na stara leta popolnoma sami in osamljeni, saj so se vse življenje gnali le za materialnimi dobrinami. Te nahranijo želodec, srca pa ne.

SPLOŠNO POČUTJE:

Naša čustva bodo na gugalnici – malo sem in malo tja. Bolj bomo zadovoljni, če se bomo ukvarjali z lepoto in umetnostjo, če bomo ustvarjalni in se posvečali drobnim pozornostim.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.