numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 21.10. 2017

Če boste imeli svoja čustva in reakcije pod kontrolo, boste uspeli!

Največja nevarnost tega dne so prehitre reakcije ter trmasto vztrajanje pri izrečenem. Spomnite se, da trma ni ravno najbolj pozitivna lastnost. Bolj je odraz primitivnega in omejenega uma. Sicer pa boste sposobni opraviti goro dela, opaziti pomanjkljivosti in narediti izboljšave. Na cesti pa nikar prehitrih reakcij, pazljivi bodite še za druge.

LJUBEZEN:

Sreča na čustvenem področju gre z roko v roki z vašim jezikom. Ne dovolite, da vam jezik in ego krojita srečo v ljubezni. Če imate skrito ljubico ali ljubimca – pazljivo. Danes je lahko vaša skrivnost razkrita. Lahko pa obarvate vajino razmerje z novo strastjo in razpihate nov ogenj. Izbira je vaša.

ZDRAVJE:

Dan ni naklonjen operativnim posegom, puljenju zob in podobnim zadevam. Veliko bolje se boste počutili, če boste šli na bioresonanco, h kiropraktiku ali bioenergetiku.

DENAR:

Imeli boste dober nos za nakupe, zato vam bo težko kdo prodal mačka v žaklju. Intuitivno boste začutili možno prevaro. Prodajalci danes ne bodo imeli lahkega dne.

KARIERA:

Pazite, da z jezikom ne podrete dobrega odnosa s sodelavci ali nadrejenimi. Imeli boste veliko moči, vendar je le ta razdiralna, če je ne kontrolirate. Zavihajte raje rokave in se zakopljite v delo. Dalo vam bo dobre rezultate.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Nikar se fanatično ne oklepajte načina: »Kar sem rekel, sem rekel.« Posebno še, če veste, da ste ga polomili in da bi lahko bili prijaznejši in prizanesljivejši. Kaj vam pomeni več? Vaši najbližji ali vaš ego? Veliki ljudje znajo tudi odstopiti od svojih besed, kadar vedo, da so prehitro reagirali.

PRIJATELJSTVO:

Bolj boste nagnjeni k prepirljivosti kot običajno, zato se je ta dan bolj smiselno zaposliti kot obdati s prijatelji.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda boste bolj nestrpni, vzkipljivi in nepotrpežljivi, zato ta dan ni najprimernejši za zabave, pa tudi ne za potovanja in nepričakovane dogodke. Bodite previdni v prometu, aktivirajte kodo varne vožnje 11179.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.