numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 21. 12. 2017

Umaknite se v ustvarjalno izražanje, umetnost in izobraževanje!

Cel dan bosta povzročali zmedo dve števili, ki se občasno zelo radi bojujeta in si nagajata (3-7). Temu primerno bo tudi dan poln neke težke energije, ki bo pritiskala na naše duše in srca. To velja toliko bolj za tiste, ki vas je včeraj morda odneslo v kakšen prepir in konflikt. Težje se bomo lotili česarkoli. Pri težkih delih ali pri delu z orodjem, bodite previdnejši. Aktivirajte kodo zaščite: 71931. Škodovalo vam ne bo, koristilo pa tudi, če ne verjamete popolnoma v Grabovojeve nize. Najbolje boste storili, če se posvetite izobraževanju (karkoli vas pač zanima), pisanju, risanju, izdelovanju mandal… Pred tesnobno energijo dneva vas bo najbolj reševala vaša ustvarjalnost. Na vseh ostalih področjih bo manj uspeha. Odsvetujem pitje alkohola, posebno še, če vas mučijo težke in mračne misli.

LJUBEZEN:

Vsak konflikt s partnerjem boste doživljali veliko težje ter z večjo tesnobo. Izogibajte se resnim pogovorom in pomembnim temam. Danes ne postavljajte temeljev vajine prihodnosti in ne iščite rešitev. Ne sprejemajte nobenih odločitev. Ne za in ne proti. Nagnjeni boste k mračnim mislim. Predstavljajte si, da nas nevidne zlobne sile napadajo tako, da v nas sprožajo naše najbolj skrite strahove in najbolj črne misli. Zavedajte se, da tako silovit napad ne traja dolgo. Zdržite. Nič od tega ni res, če temu ne boste pritrdili!

Samski, verjetno se boste najbolje počutili, če greste na kakšen seminar, delavnico za duhovno rast ali meditativno slikanje… Ne razmišljajte danes o partnerstvu.

ZDRAVJE:

Osebe, ki ste nagnjene k depresijam, pravočasno si poiščite pomoč. Pazljivo na cesti in stran z alkoholom in drogami! Na udaru hrbtenica in kosti, glava in zobje.

DENAR:

Danes nikar ne oddajajte prošenj za povišanje plače ali kredita. Ne prosite za finančno pomoč, saj je verjetno ne boste dobili. Najbolje vam bo delo, če že zjutraj začnete dan s pozitivnimi afirmacijami. Vendar ne pretiravajte – v to, kar govorite, morate tudi verjeti, če želite, da ima učinek. Če vam je slučajno zmanjkalo za plačilo položnice, ni prava afirmacija »Imam milijon na svojem računu«. Raje si recite: »Imel sem že kdaj težave, pa sem vedno našel način, da preživim. Tudi sedaj ga bom. Življenje je polno čudežev in možnosti.« V to boste lažje verjeli.

KARIERA:

Posvetite se intelektualnim poslom, ki zahtevajo bolj inovativne ustvarjalne pristope. Lažje se boste posvetili obveznemu izobraževanju. Morda dobite kakšen intuitiven preblisk, zakaj določene zadeve do sedaj niso bile uspešne. Z novimi pa raje še malo počakajte.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Danes smo vsi nagnjeni k temu, da vidimo stvari bolj črne kot so v resnici. Tako starši kot otroci. Nič tragičnega ne bo. Če se tega zavedamo, bomo manj obremenjeno vstopali v odnose. Izogibajte se dajanju nasvetov in resnim temam. Raje skupaj narišite in pobarvajte mandalo, ustvarite skupinsko sliko brez besed, zgolj po trenutnem navdihu in občutenju. Ali prebarvajte steno v sobi…

PRIJATELJSTVO:

Še vedno velja zapoved: »Ne jemlji vsega osebno.« Lahko pa nam druženje s prijatelji odvzame marsikatero skrb in zmanjša breme.

SPLOŠNO POČUTJE:

Ljudje z melanholičnim temperamentom bodo nagnjeni k bolj depresivnim mislim. Pomagajmo jim.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.