numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 21.3.2018

Razmišljajte o tem, kaj si želite in ne o tem, česa se bojite.

Dan je kot nalašč za delo. Bolj kot bomo marljivi, več kot bomo uspeli postoriti, bolje se bomo počutili. Dan je namenjen poslovnim dogovorom, podpisom materialnih in poslovnih pogodb, za investicije in velike nakupe (nepremičnine, avtomobili, aparati…). Pri hitrih in nepričakovanih odločitvah pa bomo nagnjeni k napačni presoji in lahko veliko izgubimo (možna celo kraja ali goljufija). Previdno pri branju drobnega tiska.


LJUBEZEN:

Ljubezen je roža, ki potrebuje veliko nege, čustev in skupnega preživljanja časa. Sicer ovene. Povabimo partnerja na kakšno gledališko ali plesno predstavo, morda v kino. Privoščimo si okusno večerjo v prijetnem mirnem lokalu z domačo hrano.
Samski – to je dober dan za zmenke, za spoznavanje nove osebe ob prijetni glasbi, okusni hrani in odličnem vinu. Ali vsaj ob pizzi.

ZDRAVJE:

Energije dneva spodbujajo naravno samoobnovo in regeneracijo telesa. Pomaga nam lahko tudi dodatni vnos vitaminov in mineralov.

DENAR:

Dober dan je za dalj časa načrtovane večje nakupe. Pri hipnih odločitvah za nakup pa se lahko precej opečemo. Tudi za prodajo dan ni najbolj primeren. V primeru razveze, sodnih ali zakonitih razprav imejte dobrega odvetnika. Pri tem ne šparajte denarja.

KARIERA:

Delovni dan, ko lahko s svojo vztrajnostjo opravimo kup potrebnih opravil. Tudi tistih manj prijetnih in privlačnih. Pri teamskem delu bomo potrebovali nekaj več potrpežljivosti, saj bomo težko odstopali od svojih načrtov in svojega mnenja. Bolj bomo zadovoljni in uspešni, če bomo delali sami. Izogibajte se dvomljivim poslom in danes se nikar ne odločajte za novo poslovno partnerstvo. O svojih nadaljnih poslovnih načrtih ni pametno razpravljati z nikomer. Ne danes.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda bomo (čisto po nepotrebnem) zaskrbljeni za srečo in blagostanje svoje družine in svojih dragih. Vendar ne potrebujejo naše zaskrbljenosti. Potrebujejo našo pozornost, čas in ljubezen. To je dober dan za skupno opravljanje del, pa naj bo to delo na vrtu in okrog hiše, peka kruha ali piškotov, šivanje ali kvačkanje, slikanje ali presajanje rož. Skupno delo zbližuje in povečuje občutek odgovornosti.

PRIJATELJSTVO:

Prav prijeten večer lahko preživimo ob igranju igrice Jaz sem in slastnem prigrizku. Posebno še samski prijatelji vam bodo hvaležni. Tako se krepi občutek povezanosti in medsebojnega sodelovanja. Če bi znali krepiti in negovati prijateljske vezi, ne bi bilo toliko osamljenih in depresivnih ljudi. Posebno še na zrela leta. V to, kar cenimo, v to vlagamo energijo. In v kar vlagamo energijo, to dobimo. Če vlagamo energijo le za pridobivanje materialnih dobrin in smo kot racman Skopušnik, ostanemo na koncu sami s svojim mrtvim bogastvom. Kaj cenite vi? Kako to kažete?

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma se bomo počutili stabilno in notranje zadovoljni, če bomo dan preživeli delovno in med prijatelji.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.