numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 21.4.2018

V čistem okolju tudi duša zasije.

To je odlični dan za fizično in energetsko čiščenje telesa in doma. Za generalno prenovo. Pri čiščenju vam močno priporočam, da vsaj danes ne uporabljate umetnih čistil. Z vodo, sodo bikarbono, soljo in kisom lahko dosežemo popolno čistočo tako pohištva kot tudi očiščenje energij. Ker je v skupnem seštevku število 9 (27), bi bilo modro danes čiščenje tudi končati, oz. zaključiti. Število 21 (v dnevu) je energetski kanal, pa je tak dan tudi odličen za obisk pri bioenergetiku ali pri kakšnem drugem zdravilcu. Morda pa preprosto preko tega kanala prejmemo spoznanje, s čim bi bilo pametno zaključiti v svojem življenju. Prav tako se ustvarjalci in umetniki lažje povežejo s svojo muzo.


LJUBEZEN:

Jasneje bomo zaznavali vse vtise iz okolice, pa lahko to marsikoga privede tudi do solz. Solze so dober način čiščenja, hkrati pa se ne moremo več delati, da je vse ok. Če ste žalostni, vzemite resno ta občutja in začnite razmišljati, kaj lahko storite, da se osrečite. Zakaj se moramo sami osrečiti? Ker smo se le mi rodili za to nalogo in nihče drugi.

ZDRAVJE:

Danes je dober dan za obisk pri ajurvedskih zdravnikih in alternativnih zdravilcih. Energetske oblike zdravljenja bodo dale dobre rezultate.

DENAR:

Morda naredite dobro naložbo.

KARIERA:

Preobčutljivost nam lahko povzroči kar nekaj škode na poslovnem področju. Težje se bomo zbrali, saj bodo naše misli hitro (prehitro) begale od ene misli do druge. Zato lahko tudi v komunikaciji prihaja do zapletov in nesporazumov. Dobro je vedeti, da so vse misli zgolj ene mušice, ki letajo okrog naše glave. Ni nam potrebno vsake sprejeti in odpreti vrata vsakemu počutju. Mi smo šef svoje glave!

ODNOS STARŠI/OTROCI:

To je lahko odličen dan za spoznavanje drugačnosti, za sočutje in razumevanje. Če starš nikoli noče opaziti brezdomca na cesti, če nikoli ničesar ne podari kakšnemu uličnemu artistu, če gre mirno mimo izgubljenega ranjenega psa…. Takšen starš bo težko vplival na to, da bo otrok sočuten do drugih. Hm, le zakaj je večina takšnih staršev na stara leta hudo razočaranih, ker otroci niso bolj razumevajoči in nežni do njih?!

PRIJATELJSTVO:

Previdno zaradi preobčutljivosti… pritegovali bomo namreč prav vse možne energije, ki so okrog nas. In danes ta okolica močno vpliva na naše počutje. Če ste v nezadovoljujočih razmerjih, je lahko to precej težek dan za vas, sicer pa boste uživali v medsebojnem sodelovanju.

SPLOŠNO POČUTJE:

Čarobno darilo tega dne je ustvarjalnost. Boj kot boste sledili svoji kreativnosti, bolje se boste počutili. Nekoliko težji dan je lahko za osebe, ki imajo v svoji osebni numerični kodi število 4 ali 7.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.