numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 21.5.2018

Če smo pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenimo svoje življenje.(Louise Hay)

Na današnji dan vplivata števili 21 in 1 (28). To sta kreacija in ustvarjalnost v polnem razmahu. Mnogi imajo dobre ideje, pa ne uspejo. Mnogi imajo dobre ideje, so aktivni ter delajo, pa vendar so njihovi uspehi povprečni. Pogosto se vzrok skriva v načinu razmišljanja in v tem, koliko se zdimo vredni sami sebi. Če se zdimo sami sebi povprečni ali celo »nič posebnega«, bodo takšni tudi naši rezultati. Nič posebnega. Ne nagovarjam vas, da se spremenite v žabo z velikimi usti, ki se hvali na vse pretege. Sprejmite se v celoti in poiščite bisere v sebi. Imate jih! Sigurno! Najdite jih. Spustite kontrolo nad vsem mogočim in nemogočim, zaupajte v svoje sposobnosti.


LJUBEZEN:

Število 3 (21) je čustveno, 1 je odgovorna. Obe pa sta precej dominantni, kar je lahko težava za partnersko razmerje. Tam je te moči hitro preveč. Danes je odličen dan za pogovor, izrazite svoja čustva partnerju.
Samski – odličen dan za srečanja, spoznavanje, klepet.

ZDRAVJE:

Imamo posebno zaščito.

DENAR:

Dober dan za spletno prodajo in nakup.

KARIERA:

Razmišljali bomo o novih projektih, o novih pristopih. Čas je primeren za nova snovanja in ideje, le kakšne firme ni potrebno danes ustanavljati.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Izgled in ugled naših najbližjih nam bo morda celo nekoliko preveč pomemben.

PRIJATELJSTVO:

Dober dan za druženje, predvsem pri športnih aktivnostih.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bomo polni nove energije, polni moči, idej in načrtov. Nekoliko bolj neprijetni dan je lahko za ljudi, ki imajo v svoji osebni numerični kodi števili 5 in 7.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.