numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 21. 8. 2017

Samozavestno stopite svojim sanjam naproti.

Čeprav ne bodo žareli in pokali ognjemeti, boste morda čutili, da so se napetosti zadnjih dni nekako razblinile. Če prej ne, boste popoldne čutili, da je zavel nov veter v vašem življenju. Morda ne veste, kaj je drugače, vendar bo občutek podoben novemu jutru. Kot da se je dan komaj začel in imate še veliko možnosti ter izbire, kaj boste počeli.

LJUBEZEN:

Nov, svež vetrc bo zapihal v vašem življenju. Izrazite svoja čustva, želje in potrebe ter seksualno strast. Težko boste prenašali kakršenkoli način omejevanja ali zatiranja. Veste, kaj je potrebno popraviti ali izboljšati. Kaže se nova smer, ne prenašajte s seboj starih bremen.

ZDRAVJE:

Krasen dan za nove zdrave navade. Morda vključite telovadbo, ki bo postala sestavni del vašega življenja, morda si boste privoščili več počitka. Ali se odpoveste sladkorju in bo le-ta zgolj še občasno prisoten na vašem jedilniku. Karkoli – danes je dober dan za začetek novega, bolj zdravega življenja. Koristi bodo dolgotrajne.

DENAR:

Materialno blagostanje bo pritekalo k vam tako v obliki denarja kot tudi na različne druge načine. Morda dobite od sosede zdravo domačo zelenjavo, ali si izmenjate neke storitve. Razmislite, kako lahko svoj hobi spremenite v poklic.

KARIERA:

Prihaja čas, ko bo vaša delavnost opažena in se vam bo dosedanji trud bogato obrestoval. Ne bojte se, niste prezrti.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Cenite jih in bodite hvaležni za vse dobro, kar imate. Poslušajte jih. S tem, ko imate zaprta usta in odprta ušesa, boste zgradili trden most do njihovih src. Dovolite jim, da izrazijo svojo osebnost. Tako kot vi ne rabite biti kopija svojih staršev, so tudi vaši otroci samostojne osebnosti. Dovolite jim drugačnost in jo cenite. Saj veste, da lahko nek spodbuden dogovor in sporazum, ki bo omogočal dolgotrajno zadovoljstvo,  dosežete le tako, da cenite različnost posameznikov.

PRIJATELJSTVO:

Nekoliko bolj izbirčni boste, s kom se želite družiti. Čeprav vam ne bo manjkalo prijateljev, boste raje sami kaj počeli kot se družili z ljudmi, ob katerih se počutite prazni.

SPLOŠNO POČUTJE:

Aktivni boste in ustvarjalni. Razpeti med tem, kar si želite in med tem, kar mislite, da je prav in smete. Morda se boste celo ujeli v lastne potlačene in neizživete sanje. Odlično! Če jih imate in vam danes skačejo na površje, potem jih je mogoče uresničite. Ne bojte se novosti, ki jih ta uresničitev potegne za seboj. Raje razmislite, kaj morate storiti za to.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.