numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 21. 9. 2017

Vaše življenjske okoliščine se bodo spreminjale skladno s tem, iz katerega zornega kota boste pogledali.

Dan je kot nalašč za drobna opravila ter vzpostavljanje novih poslovni odnosov, vendar pa ni ugoden za večje pomembne odločitve ali za podpise pogodb. Sestanke, za katere veste, da se boste morali trdo izpogajati za svoje interese, raje prestavite za nekaj dni. Rezultati ne bodo prinesli želenih koristi, žal vam bo. Dan je bolj naklonjen temu, da z bodočimi ali že obstoječimi poslovnimi partnerji vodite bolj neobvezne sproščene pogovore, se zanimate, kaj si želijo in kako bi se svojih načrtov radi lotili… Delovali boste spodbudno, hkrati pa umirjeno. Sklepanje kompromisov bo tudi učvrstilo povezave in odnose med vami, da se boste kasneje lažje dogovorili za pomembne reči.

Danes vam bo umirjena sproščenost, sodelovanje pri kakšnih umetniških ali estetskih prireditvah prineslo dolgoročno več koristi kot še tako pridno ter vztrajno delo in garanje. Pojdite v družbo, navežete lahko zelo pomembne stike z ljudmi.

LJUBEZEN:

Bolj kot boste v pogovoru lahkotni, tolerantni in razumevajoči, bolj se bo odnos med vama umirjal in krepil. Povabite partnerja na ogled kakšne umetniške predstave, likovne razstave ali ga povabite na majhen slasten prigrizek v izbrano restavracijo. Dan je odličen za čustvena prebujanja in zmenke. Samski boste uživali v izmenjavi nežnosti, vendar novega resnega partnerja danes najbrž ne bo.

ZDRAVJE:

Usoda nam včasih preko bolezni pokaže, kje smo zgrešili svojo pot in kaj počnemo narobe. Ko se umirimo in spet najdemo pot do sebe, se tudi telo okrepi.

DENAR:

Materialne probleme boste najhitreje rešili preko sodelovanja z drugimi. Ne zapirajte se vase. Kakšna brezplačna usluga danes se vam lahko kasneje precej povrne.

KARIERA:

Manj kot boste kritizirali, bolj kot boste prisluhnili sodelavcem, boljši položaj boste imeli v službi. Za samostojne podjetnike je to odličen dan za vzpostavljanje novih odnosov, spoznavanje strank in predstavitev svojega dela, vendar ne podpisujte pogodb. Lahko pa pripravite kakšno brezplačno predstavitev, ogled, dan odprtih vrat…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne pričakujte in ne zahtevajte od svojih najdražjih, da so popolni in idealni. Dajte jim prijazno in ljubečo naklonjenost tudi takrat, kadar naredijo kakšno napako. Vprašajte se: »Kaj bi jaz potreboval/a v takšnih okoliščinah?«

PRIJATELJSTVO:

Bolj se boste odprli in delovali prijetno v prijateljskem krogu. Morda pa organizirate manjšo domačo zabavo v izbranem krogu prijateljev. Tudi igranje igre Jaz sem bo učvrstilo odnose med vami in vplivalo na dobro počutje vseh.

SPLOŠNO POČUTJE:

Težko boste prenašali kakršnokoli razgrajanje, hrup in grobe besede. To je dan za mirno preživljanje uric v sproščenem lahkotnem pogovoru, ob izbrani kapljici in slaščicah, v urejenem, lepem in prijetnem okolju.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.