numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 22. 1. 2018

Uvedite zdrave življenjske spremembe in začnite dobro skrbeti zase.

Imeli bomo dovolj moči, da se spravimo v akcijo. In naredimo zase nekaj dobrega. Če si bomo upali prisluhniti in storiti tisto, kar bomo čutili, lahko pozdravimo marsikaj v svojem življenju. Prisluhnite temu, kar je za vas resnično pomembno. Poprosite za kakšno uslugo ali pomoč, če se vam je kje ustavilo. Ker bomo bolj impulzivni in zaletavi, previdno na cesti ter pri dogovorih. Pravzaprav se jim je bolje izogniti, saj večinoma ne bodo držali. Ni dan za poslovne dogovore, zato bo prihajalo do zastojev in umikov, ali bodo dogovori preprosto razvodeneli. To je dober dan za brezplačne predstavitve, nagrade, dajanje uslug.

LJUBEZEN:

Dan je ugoden za spontana dejanja, pa čeprav je to le zgolj objem ali preprosta izjava: »Ljubim te.« To zmeraj radi slišimo in tudi moramo slišati. Prav tako je dober dan za prekinitev razmerja. Sicer si bomo gradili precej gradov v oblakih, vendar se nam lahko prepričanje, da ljubezen vedno zmaga, bogato obrestuje.

Samski, čas je za druženje, za spontanost, za akcijo, za pogum. Pokažite kdo ste in se nikar ne zadovoljite z manj kot si želite.

ZDRAVJE:

Bodite potrpežljivi in zaupajte. Vse bo ok. Previdno na cesti ter pri speljevanju, saj bomo bolj izpostavljeni drobnim poškodbam.

DENAR:

Čeprav je danes dober dan za prošnje, v denarnici najbrž ne bo večjega priliva. Pravzaprav si lahko pomagamo z afirmacijami, ko je npr.: »Verjamem, da mi pripada denar in materialno obilje. Pripravljena sem sprejeti obilje.« To je lahko dober magnet za bodoče finančne prilive, tudi če se nam danes dohodek prepolovi. Zato kar mirno. Ni pa dober čas za posojanje denarja; posebno, če ga želite nazaj.

KARIERA:

Največjo korist nam bo prinesel veder duh in prepričanje, da se svet spreminja na bolje. Aktivni bomo, z lahkoto bomo predstavljali svoje delo, lažje poprosili za kakšno pomoč in sledili hitrim spontanim idejam. Ni pa dober čas za podpise poslovnih pogodb, saj se bodo tudi naši današnji dogovori najverjetneje v prihodnje še močno spremenili.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Del svojega časa in pozornosti namenite otrokom. Pojdite z njimi na kakšno ustvarjalno delavnico, v plesno šolo ali v hišo eksperimentov. Morda v skupno telovadno ali športno aktivnost. Ljubeča skrb povezuje, zaskrbljenost razdružuje.

PRIJATELJSTVO:

Past tega dne je lahko brezobzirnost in premalo taktnosti. Vztrajanje pri svojem prav za vsako ceno. Nikar ne jemljimo vsega osebno, pa se bomo sigurno bolje počutili. In če znamo odpustiti sebi, ko rečemo ali naredimo nekaj neumestnega, bomo z večjo lahkoto odpustili tudi prijateljem.

SPLOŠNO POČUTJE:

Kot da bi imeli ogromno energije, pa ne vemo točno, kam jo naj usmerimo. Takšna napetost lahko povzroča tudi glavobole. Najbolje se bomo počutili, če del te energije stresemo na kakšnem igrišču ali na telovadnem parketu.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.