numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 22.10. 2017

Dopoldanski del je namenjen poslom in delu, popoldanski pa športu in zabavi.

Dopoldne postorite vse tisto, kar vam je ostalo še od včerajšnjega dne. Uspešni boste pri poslovnih pogodbah, delu in nakupih. Popoldne se situacija že spreminja. Odvečno energijo boste najbolje pokurili pri športnih aktivnostih. Delovno ne boste več tako prodorni, zato pa bomo vsi postajali nekoliko velikodušnejši, pa je to čas, da poprosite za kakšno uslugo, če jo potrebujete.

LJUBEZEN:

Vnesite nov žar in iskrivost v že obstoječe razmerje in zacvetelo bo kot v prvih dneh. Samski boste očarljivi in zaželeni. Z večjo lahkoto boste navezovali stike, čeprav večinoma le ti ne bodo prerasli v globlje zveze.

ZDRAVJE:

Tudi glede zdravja boste čez dan postopoma postajali vse bolj optimistični.

DENAR:

Vaše materialno stanje je trdno, denar priteka. Težko ga boste dali iz roke, čez dan pa boste tudi vi bolj mehkega srca. Če karkoli prodajate – počnite to šele pozno popoldne.

KARIERA:

Imate vse adute. Zagotovljen vam je uspeh in visok položaj. Marsikaj boste postorili, tako da vam pripada nekaj samohvale in počitka.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Energije dneva bodo spodbujale k nestrpnosti. Morda boste bolj sarkastični in morda celo cinični. Jeziček bo oster in nabrušen bolj kot običajno. Fizična aktivnost in skupna športna dejavnost je najbolje, kar lahko danes storite zase in za svoje drage.

PRIJATELJSTVO:

Brzdajte ostre besede in pazite, da ne postanete preveč narcisoidni. Na živce vam bodo šle osebe, ki se neprestano hvalijo in samopoveličujejo; vi drugim pa tudi, če boste to počeli. Raje pojdite s prijatelji na športno igrišče in odigrajte tenis, košarko, odbojko, nogomet….

SPLOŠNO POČUTJE:

Ker bodo ljudje večinoma bolj nestrpni in polni lastnega prav, lahko z mirnostjo, nežnostjo in vedrino dosežete vse, kar si želite.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.