numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 22. 12. 2017

Zavedajte se, da so vse morebitne težave le trenutnega značaja. Vse še lahko uredimo.

Smiselno se je posvečati razmišljanju, katere spremembe potrebuje naš posel in naši projekti. Morda ste že vse uredili in končali. Če niste ali ste se morda celo zataknili ter ne veste, kako nadaljevati – povabite prijatelje in se poslužite brainstorminga. Prikažite trenutno situacijo ter zaprosite za ideje. Ne komentirajte jih, le zapišite si prav vsako besedo. Včasih nas navidezno popolnoma nesmiselna ideja pripelje do najboljše rešitve. Ali obrnite problem na glavo: kaj se mora dogajati, kaj morate vi početi, da se problem lahko ohranja? Napišite, nato pa stavek le obrnite okrog in iščite rešitve, drugačno delovanje za tisto področje. To je dan za teamsko in intelektualno delo, sestanke in predstavitve poslovnih idej, ne pa tudi za podpise poslovnih pogodb. Te pridejo kasneje na vrsto.

LJUBEZEN:

Današnji dan spodbuja načrtovanje prihodnosti, izbiranje novih skupnih ciljev in interesov… Kaj si resnično želita, kje imata skupne točke, skupne interese? Kaj vama je resnično pomembno? Pogovarjajta se danes o teh stvareh in nikakor ne skušajta na silo drugega prisiliti, da sprejme vaša prepričanja. Tudi, če vam bo uspelo, boste kasneje plačali ceno v njegovem nezadovoljstvu ter skritem ali odkritem odporu. Tudi vama ni potrebno narediti dokončnih odločitev; le pogovarjajta se o tem, kaj in zakaj si to želita. Da vidita, kje imata skupne vrednote, kaj vaju dodatno povezuje.

Samski – to ni ravno spodbuden dan za začetek resnega in trajnega razmerja, bolj je naklonjen druženju in prijateljevanju. Toda tudi prijatelji so dragoceni, mar ne?

ZDRAVJE:

Če imate težave – to je dober dan za različne posege. Če ste zgolj še nekoliko napeti od zadnjih dni in vas boli glava – nič hujšega ne bo.

DENAR:

Bodite previdni pri naložbah ali posojanju, saj so možne težave in izgube.

KARIERA:

Posvetite se delu; predvsem tistemu intelektualnemu. Skupinsko delo bo dalo dobre rezultate. To je dober dan, da oblikujete še zadnje dopise za to leto. Morda še malo zašteka internet ali telefon – Merkur še malo zapleše, naprej in nazaj, in nam pomaha v pozdrav preden se dokončno postavi v direktno smer. Marsikatero težavo lahko ublažimo ali celo preprečimo z notranjo umiritvijo, sodelovanjem in pozitivnim pogledom.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Na preveč direktivno in odsekano besedo se bodo mnogi otroci odzvali s solzami. Ne norčujte se iz njih, raje jih objemite in jim povejte, da jih imate radi tudi takrat, kadar ste včasih videti bolj odmaknjeni in ostri. Dovolite jim, da se izjokajo. Solze spirajo čustvene usedline in bremena.

PRIJATELJSTVO:

Dobra družba bo zelo blagodejno vplivala na vas in morda celo pridete na popolnoma druge, bolj lahkotne in produktivne misli. Ne zapirajte se vase, preživite večer s prijatelji.

SPLOŠNO POČUTJE:

Čeprav so občasno še napeti trenutki, ali vam stvari ne gredo točno tako, kot si želite – verjetno že čutite, da prihaja sprememba na bolje. Zaupajte!


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.