numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 22.3.2018

S svojim optimizmom privlačite čudovite okoliščine in odnose.

Delo, delo, delo…. Jutri se Merkur obrne navidezno nazaj, pa nam že danes lahko nekoliko nagaja tehnologija. Vsekakor je dobro izkoristiti dan za delo in poslovne pogovore. Predvsem s tujino. Bolj bodo v ospredju ne le težko delo, ki zahteva vztrajnost, temveč nove ideje in pogovori ter intelektualno delo. To je odlični dan za poslovna povezovanja s strankami in partnerji iz tujine. Tudi preko elektronske pošte in telefona, če že ne v živo. Ugoden dan za spletna in klasična trgovanja, za manjše nakupe, predstavitve, zabavo in dogovarjanja. Podpis pogodb pa raje prestavimo na čas, ko se Merkur spet obrne v direktno smer.


LJUBEZEN:

Ne bomo zgrešili, če svojega dragega ali drago povabimo na kakšno prireditev, kjer se kaj zanimivega dogaja ali vsaj na kakšen krajši izlet. Morda gresta lahko skupaj na delavnico kreativnega pisanja in spodbudita svoji domišljiji tudi preko pisanja. Ljudje imamo različne hobije in različne interese. Prav nič pa ni narobe, če imata vsak svoje hobije in svoje dejavnosti. Konec koncev partnerstvo ne pomeni, da prav vse stvari počneva skupaj, mar ne? Se o teh stvareh težko pogovorite s partnerjem? S srčnostjo in neustrašnostjo boste premagali vse ovire. Vztrajajte pri odkritem pogovoru.
Samski – to je dober dan za druženje ali za vključitev v neke nove prostočasne dejavnosti. Naučite se nekaj novega.

ZDRAVJE:

Resnim bolnikom se priporoča dodatna vključitev alternativnih načinov zdravljenja, operativni poseg ali zdravljenje v tujini.

DENAR:

Dan je naklonjen trgovanju; predvsem s tujino ali preko spleta.

KARIERA:

Dan je odličen za potovanje v tujino in za poslovna sodelovanja preko meja. Za trgovanje (predvsem spletno) ter marketing, predavanja in izobraževanje. Za tisoč in en opravek, ki ga bomo opravili nekako mimogrede.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Priporočam vam igranje igrice Jaz sem. Morda prav preko igrice pridejo otroci na čudovito idejo ter najdejo način, kako jo uresničiti. Igrico lahko naročite in kupite kar takoj na tej povezavi: https://www.emilyenveritas.com/shop/jaz-sem/ . Vlagajte svoj čas, denar in energijo v stvari, ki se vam bodo dobro obrestovale. Ta igrica se vam bo.

PRIJATELJSTVO:

Bolj nas bo vleklo v družbo, več potreb bomo čutili po pogovorih. Past tega dne je v tem, da nas ego in želja po briljiranju lahko hitro potegne v opravljanje ali celo v nekakšno spletkarjenje. Dobro varovalo je to, da ne rečemo ničesar o drugi osebi, česar ne bi izrekli tudi pred njo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda dobimo kakšen nepričakovan klic ali pošto iz tujine. Občutek bomo imeli, kot da z lahkoto prestapljamo meje in najrazličnejše omejitve. Morda bomo nekoliko nemirni, posebno še, če bomo opravljali preveč stvari naenkrat.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.