numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 22.4.2018

Resnično močni smo le tedaj, ko smo notranje umirjeni. Takrat se ne ukvarjamo z nadzorom, tako kot tudi na avtocesti ves čas ne preverjamo ali nam ročna zavora dela.

Energije dneva nas odpirajo za nove začetke, za nove izzive in nova delovanja. Strahovi nas vlečejo nazaj. Preobčutljivost, zamerljivost, užaljenost… vse to kaže, da imamo mnogo nerešenih področij. Bolj kot želimo vse nadzorovati, bolj bomo pod stresom in hitreje prizadeti. Spustite nadzor. Prava moč se kaže v sposobnosti, da se upamo prepustiti. Čas je, da si postavimo nova pravila, nov red v svojem življenju. Dobro nam bo dela izbrana družba. Ali pa ves dan namenimo sebi, urejanju sebe in urejanju doma.


LJUBEZEN:

Obe števili tega dne (22 v dnevu in 28 v seštevku) sta trdni, močni, togi, nepodredljivi…. V ekstremnih situacijah je to dobro, ker se lahko zanesemo na odgovornost in upoštevanje pravil, v mirnih časih pa takšne energije vplivajo na pretirano trmo, nepopustljivost, pretiran ponos. Če že pri nečem vztrajate – kje je meja tega vztrajanja? Kaj je vredno več? Da imate prav ali da imate dober odnos? Ta odločitev veliko pove o tem, koliko nam je mar za partnerja in skupnost.
Samski, danes ni najboljši dan za zmenke. Vsi bomo veliko bolj togi in bomo želeli svoj prav vsiliti vsem okrog sebe.

ZDRAVJE:

Če pride do kakšnega neljubega dogodka – danes je odlični dan za operativne posege.

DENAR:

Privoščite si nekaj za svojo dušo; kakšno malenkost, čeprav nima velike uporabne vrednosti. Vi imate vrednost!

KARIERA:

Zaradi trme lahko pride do težav na delovnem mestu in nepričakovanih blokad. Radi bomo sodelovali z drugimi, vendar le, če nas bodo občudovali in nas ubogali. Sicer bomo prizadeti, užaljeni, nezadovoljni… Otročje zveni, kajne? No, saj tudi je otročje!

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pri nas v Sloveniji premnogokrat ljubezen merimo s količino zaskrbljenosti. To sta dve različni energiji. Ljubezen je visoka, se dviga, zaskrbljenost je negativna in se spušča. Negativna energija ni ljubezen. Zaskrbljenost ni ljubezen. Če ste zelo zaskrbljeni za prihodnost svojega otroka, so v ozadju največkrat takšni pomisleki: … Ni sposoben, ne zaupam mu…. Ni dober človek, ni priden, ne zaupam mu… ne zna poskrbeti zase, ne zaupam mu….. Tukaj se hitro starš ujame v začaran krog: Ne dovoli otroku, da naredi napako, zato otrok nima izkušenj in ne zna dobro presojati… Ker ne zna dobro presojati, bo naslednjič najverjetneje naredil narobe… Ker ponovno naredi napako, je starš prepričan , da je nesposoben in je še bolj zaskrbljen…. Dovolite svojim otrokom, da živijo svoje lastno življenje in delajo svoje napake. Le na njih se bodo naučili, kaj je prav in kaj ne.

PRIJATELJSTVO:

Izbrana družba ljudi, s katerimi se radi družimo, nam bo zelo dobro dela.

SPLOŠNO POČUTJE:

Težji dan bo za tiste, ki bodo želeli imeti vse pod nadzorom in za tiste, ki imajo ego višji od Šmarne gore.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.