numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 22.5.2018

Sanje so le kažipot. Če se ne premaknemo, nikoli ne pridemo na željeni cilj.

Dan oblikujeta dve delovni in materialni števili: 22 (4) in 2 (29). S seboj prinašata energijo delovanja, novih načrtov ter konkretnih akcij. Izkoristimo to energijo, da končamo stvari, ki jih še nismo naredili in da se lotimo uresničevanja materialnih in poslovnih projektov. Če potrebujete kakšno konkretno pomoč pri izvedbi – pokličite. Vendar dan ni primeren za denarne in finančne prošnje. Ob morebitnih prošnjah, se raje obrnite na ženske osebe. Ti dve števili nam dajeta dobro počutje le, kadar se počutimo koristni, delovni in aktivni. V brezdelju se nemir veča. Če drugo ne – lotite se pospravljanja doma in omar.


LJUBEZEN:

Število 22 se zna žrtvovati za svoje najbližje. Na nas vpliva tako, da bomo bolj pripravljeni narediti kakšno reč za partnerja, se odreči kakšni svoji želji…
Samski – bolj bomo razmišljali o materialnih vidikih skupnega življenja kot o romantičnih iskricah. Če ste na začetku svojega druženja, je to morda dober dan, da se postavijo nekakšna pravila. Npr.: se dobivava še s kom drugim ali bova midva resneje zastavila svoje druženje?

ZDRAVJE:

Dober dan za zdravljenje in čiščenje telesa.

DENAR:

Obe števili današnjega dne sta materialni in se v odtekanju denarja ne počutita dobro. Planirali bomo, kako bomo razporedili svoje prihodke in bomo manj radi slišali kakšno prošnjo. V službi nikar ne vlagajte prošnje za povišico.

KARIERA:

Dober dan za načrtovanje kakšnega dogodka, projekta, ki bo dal dobre rezultate verjetno šele v prihodnje in ne takoj. Dan za delo, analiziranje, organiziranje, planiranje… in doseganje konsenza z morebitnimi poslovnimi partnerji. Posebno z ženskami se bomo bolje razumeli.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ljubezen in pripadnost bomo izražali v jeziku ljubeče skrbi. Marsikaj bomo pripravljeni narediti za svoje otroke. Starši se pogosto žrtvujemo. In tukaj se začne past! Pričakujemo (morda čisto nezavedno), da se bodo tudi naši otroci žrtvovali za nas. Pa se z žrtvovanjem le redko utrjujejo vezi. Žrtvovanje je namreč bolj namenjeno nam samim (nas pomiri, kako super starši smo) in bistveno manj otrokom.

PRIJATELJSTVO:

Dan je obarvan z energijami, ki ne spodbujajo zabave, lahko pa nam zelo koristi resni pogovor. S prijateljevo pomočjo si lahko začnemo postavljati realne in dosegljive cilje, s katerimi si izboljšamo konkretno situacijo. Nikar pa ne prosimo prijatelje za denarno pomoč ali posojilo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma se bomo počutili zelo dobro. Polni bomo novih načrtov. Čutili bomo več energije, več medsebojne pomoči in sodelovanja. Najmanj ugoden dan je za osebe, ki imajo v svoji osebni numerični kodi števili 6 in 8.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.