numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 23. 1. 2018

Ko si zvest sam sebi, narediš to, kar ti narekuje vest. Ne glede na to, kakšno ceno moraš plačati.

Na današnji dan vplivata dve precej nasprotujoči si števili (5 in 8), ki vplivata na nestrpnost, težave v prometu in pri gibanju, na prehitro speljevanje v ovinkih ter prehitri jeziček. Hkrati pa nam dovajata obilico energije, ki se mora nekam usmeriti. To je odlični dan za športno in fizično aktivnost (bolj kot bomo mirovali, prej si bomo priklicali kakšen izpah, izvin…), za tekmovanja kot tudi za zabavo in avanture. Spontanost, drznost, optimizem in rahla porednost – to so atributi tega dne, ki sivi delovni vsakdanjik spreminjajo v to, kar v resnici je. Čudoviti dan, ki se nikoli več ne bo ponovil. Karta za 24 ur življenja na prekrasnem planetu, ki ga odkrivamo s svojimi čuti. Če želite koga zaprositi za kaj – zberite pogum in ga zaprosite. Čisto verjetno vam bo celo ugodeno. Ne bomo pa najbolj blesteli pri intelektualnih opravilih (moč in energijo bomo imeli, misli pa preveč zaletave, da bi lahko briljirali), pa tudi poslovnim dogovorom se raje izognite.

LJUBEZEN:

Naredite tisto, kar ste si vedno želeli, pa niste nikoli upali. Glede izražanja čustev, ljubezni, strasti. Upoštevajte le, da je sprejemljivo tudi za partnerja. Ni važno, koliko ste stari, ali ste v resnem dalj časa trajajočem razmerju ali zgolj na začetku skupnega življenja. Bodite spontani, morda rahlo poredni. Danes je dan za porednost.

Samski – če želite začutiti dodatni adrenalin, si napišite 6 stvari, ki so za vas morda nekoliko žgečkljive, vendar bi si tako radi privoščili. Označite si jih s pikami od 1 do šest. In nato vrzite kocko. Malo adrenalina, malo popra in soli lahko zelo začini vsakdanje življenje.

ZDRAVJE:

Dan ni najbolj naklonjen kakšnemu puljenju zob ali operativnim posegom. Previdno na cesti, da vas ne bo po nepotrebnem bolela glava.

DENAR:

Verjemite, da vam pripada denar in materialno obilje, ne obremenjujte se s skrbmi in svet bo poskrbel za vas.

KARIERA:

Morda se boste zelo entuziastično lotili kakšnega novega projekta ali načrta ali pa silno pogumno odkorakali do šefa in prikazali svoj pogled na stvari. Če se ne boste prepirali, temveč zaprosili in morda celo predlagali neko novo rešitev – čisto mogoče je, da boste uspeli.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Otroci bodo navdušeni, če boste z njimi tekmovali v kakšni športni dejavnosti ali pri čemer koli. Pred padci in poškodbicami se lahko zavarujete tudi tako, da aktivirate niz zaščite 71931. Sicer pa menim, da otroci morajo dobiti kakšno buško. Kako se bodo sicer naučili potrebne previdnosti? Pogosto naredimo starši celo paniko zaradi zlomljenega prsta ali manjše ureznine. Ta panika otroku škodi bolj kot sama poškodba. Poškodba ga naredi odgovornega do svojega telesa in bolj previdnega. Naša panika pa v njem sproži strah, da si kasneje skoraj ničesar več ne upa. Da ja ne bo spet kaj narobe!

PRIJATELJSTVO:

Odličen dan, da ga s prijatelji preživite v telovadnici ali pri kakšnem ustvarjanju. Pravzaprav ne bo potrebno veliko časa, da nas prepričajo. V karkoli.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda nekoliko nemiren dan, majčkeno zaletav in nepremišljen, vendar poln moči in entuziazma. Poln idealov ter optimizma. Danes moramo slediti hipnim in spontanim vzgibom.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.