numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 23.10. 2017

Vaše želje in molitve bodo uslišane! Tvegajte in oddajte prošnjo.

Dan je idealen za prošnje, za predstavitve svojih idej, za brezplačne vzorčke svojih storitev in izdelkov. To je lahko prošnja na finančnem in materialnem planu (višja plača, dodatek, kredit…) ali na poslovnem (širjenje idej, pridobivanje priporočil, pozitivnih feedbackov…). Le pomembnejših organiziranj, ali novih projektov se raje ne lotevajte in ne podpisujte pogodb. Dan namreč podpira besedovanje, nastope in prikaze, ne pa podpise in žige. Naredite uslugo, prisluhnite tudi vi prošnji… vse to se vam bo kasneje bogato obrestovalo. Dan je zelo primeren za razna športna tekmovanja, saj boste začutili nov val moči in samozavesti.

LJUBEZEN:

Vezani boste morda celo nihali ali bi razmerje ohranili ali ne. Nikar se ne prenaglite, raje si vzemite nekaj časa za premislek in poglejte, kaj je v vaši zvezi še dobrega. Kaj vam ugaja na vašem partnerju? Ostanite zvesti svojim vrednotam, vendar ne delajte zaključkov. Sicer bodo pa danes vsi bolj nagnjeni k besedovanju. Počakajte: nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha.

Samski boste z lahkoto navezovali stike, vendar boste večinoma ostajali na bolj površnih ravneh. Ni ravno dan za začetek nečesa resnega in trajnega.

ZDRAVJE:

Vaše zdravstveno stanje je v tesni povezavi s tem, kar jeste. Privoščite si očiščevalno kuro ali dieto. Ne prenajedajte se.

DENAR:

Kljub morebitnemu trenutnemu padcu in razočaranju boste ponovno pridobili potrebne finance. Sicer pa – saj čutite naval upanja in optimizma, kajne?

KARIERA:

Ta dan je zelo pomemben za podjetnike. Odprite svoje srce, bodite velikodušni in kasneje boste želi bogate sadove. Poskusite najti način, da ugodite čim več prošnjam. Pa tudi sami izkoristite radodarno energijo dneva in zaprosite za vse tisto, kar bi radi, da bi vam bilo odobreno. Po določenem zastoju in prekinitvi aktivnosti se bo stanje normaliziralo. Uspeli boste!

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Upoštevajte zgolj lastna merila, pa vendar počnite to dobronamerno in prijazno. Pretirana čustvenost vam bo bolj škodovala kot koristila, saj boste prehitro morda izrekli besede, za katere vam bo kasneje žal. Pa tudi če doživite zaradi tega kakšno razočaranje ali bolečino, vas bo izkušnja ojačala. Spoznali boste, kaj je za vas pravzaprav resnično pomembno. S tem pa ste že stopničko bližje k modrosti.

PRIJATELJSTVO:

Zelo podobno velja tudi za prijateljstvo. Ker vas bo vleklo v družbo in boste le težko sami, bo morda še najbolje, če se s prijatelji srečate na športnem igrišču.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se bo danes povečalo vaše zanimanje za okultizem, duhovna področja ter starih znanj. Sigurno ne boste zgrešili, če greste na kakšno predavanje, se vpišete v izobraževalni program ali se celo odločite za potovanje v tujino.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.