numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 23. 12. 2017

Pojdite na potovanje ali izlet, novi kraji odpirajo nove vidike tudi v vaši miselnosti in notranjem doživljanju. Ter odpirajo nove možnosti!

Čas je, da odide iz našega življenja še zadnje, kar ni naše. Kje delujemo po principu: »moram«, čeprav nam to povzroča tesnobo? S tem se bomo soočali danes in v prihodnjih dneh. Postavlja se nova razdalja med pridnostjo, katere smo se naučili in pristnostjo, kar v resnici smo. To je čas za razmišljanje, delanje planov, bolj bomo pozitivno naravnani in pripravljeni na nove podvige. Dan ni najbolj ugoden za podpise poslovnih pogodb ali za nove začetke. Namenjen je druženju, intelektualnemu iskanju novih poti, pa tudi čisto pravemu potovanju. Podjetniki – to je odličen dan, da v tujini predstavite svoje ideje in projekte možnim vlagateljem. Le predstavite, podpisovali boste po novem letu. Če ne greste na daljše potovanje, pojdite vsaj na kakšen krajši izlet. Mnogi ljudje ob sobotah čistijo (sobota je pač Saturnov dan), vendar ne zapravite tega dne za pospravljanje stanovanja. Če niste tega postorili v zadnjih dneh, boste drugič pospravljali in čistili.

LJUBEZEN:

Verjetno bomo danes bolj odprtega uma in srca, zato bomo partnerju tudi manj vsiljevali svoja pravila. Ko si damo dovolj prostora in osebne svobode, tudi ljubezen zacveti. V kletki pravil in zahtev še tako velika ljubezen zbledi. Pojdita skupaj na sprehod, pokramljajta s prijatelji, oglejta si kakšno predstavo…. Če čutita, da je vajina zveza mrtva in drug drugega le še omejujeta in obremenjujeta – čas je za odhod. Dajta si možnost za srečo v prihodnosti, ne ubijajta svojih duš s skupnim življenjem na silo. To je dober dan za razvezo.

Samski prisluhnite svoji duši, sledite srcu.

ZDRAVJE:

Osebna sreča pomlajuje in vitalizira tudi naše celice. Manj kot smo zaskrbljeni, bolj kot zaupamo življenju, bolj kot smo odprti za nove priložnosti, bolj žarimo. Poznate Tibetanske vaje? Če jih še ne, je to morda dober dan, da se pozanimate in jih vključite v svoje življenje.

DENAR:

Ni vam potrebno razmišljati o denarju. Sledite temu, kar res radi počnete, ob čem vam duša poje in denar bo našel pot do vas.

KARIERA:

Razmislite o spremembah, ki jih želite. Odprite se tujini in poslovanju s tujino. Nadarjenost in genialnost na področju talentov vam prinaša spoštovanje, uspeh in ugled. Spremlja vas sreča, zato se lahko mirno posvetite temu, ob čemer poje vaša duša.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Verjetno jim bomo dovolili nekaj več zdrave neodvisnosti. Težo skrbi pa bo zamenjala nežna naklonjenost. Ponosni bomo na njih in njihove dosežke. Povejte jim to! Mnogi otroci namreč tega nikoli ne vedo, če jim ne poveste.

PRIJATELJSTVO:

Na vseh poteh boste spoznavali sorodne duše in sklepali prijetna prijateljstva. To je odličen dan, da spletemo pristne vezi naklonjenosti in celo morebitnega prihodnjega poslovnega sodelovanja s tujci.

SPLOŠNO POČUTJE:

Vse je prav in tako kot mora biti. Odprti boste do ljudi in sveta, privoščite si prijetna potovanja.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.