numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 23.2.2018

Pogosto se lahko premaknemo naprej šele potem, ko izpustimo staro.

To je čas za realizacijo ciljev in načrtov. Za organizacijo dogodkov, nastope, izpeljavo načrtov, ki bodo rezultate šele prinesli. Za intelektualno delo, pisanje, učenje ter za izpite. Za ponudbe doma in v tujini. Za oglaševanje, marketing in trgovanje; klasično ali preko spleta. In za manjše klasične ali spletne nakupe. Ni pa dober dan za ustanovitev podjetja ali podpis pomembnih pogodb.


LJUBEZEN:

Ne bojte se govoriti o stvareh, ki so vam pomembne. Ne skrivajte in ne potiskajte nezadovoljstva pod preprogo. Povejte, kaj si želite. Kaj je za vas pomembno. Kako se počutite takrat, ko partner naredi nekaj, kar vas prizadene in boli. Ne napadajte, saj z napadom ne boste dosegli željenih rezultatov. Govorite iz sebe. Npr: »Počutim se kot kuhinjska krpa, nevredna in grda, kadar se zraven mene spogleduješ s sosedo. To me res prizadene.« Izogibajte se TI stavkom v stilu: »Si nesramen in brezobziren. Zraven mene se spogleduješ s sosedo, baraba.« Takšni ti stavki po navadi vodijo v prepir, ki ne reši in ne spremeni ničesar.
Samski – v lajf. Dan je kot nalašč za druženje in spoznavanje novih ljudi.

ZDRAVJE:

Mnoge težave z grlom in glasilkami se nehajo, ko začnemo pogumno izražati tisto, kar nam leži na duši.

DENAR:

Dan je odličen za trgovanje, klasično ali preko spleta. Za manjše nakupe in prodajo.

KARIERA:

Število 5 v dnevu nas dela hitre. Kot da bi imeli več rok, pa bomo hkrati opravljali več stvari. Veliko bo pogovorov; kratkih in daljših. Veliko dopisovanja preko spleta, veliko telefonskih pogovorov, veliko klepetanja in besedovanja. Lažje bomo našli ustrezne besede, hitreje bomo razmišljali in se z manj zavorami pogovarjali v tujih jezikih. Pa je dan odličen za komunikacijo s tujino. Za pošiljanje ponudbe tujim kupcem ali potencialnim tujim partnerjem. Pri težjih fizičnih delih pa previdno. Posebno za ljudi, ki imajo v svoji osebni numerični kodi število 3, je dobro, da aktivirajo niz zaščite 71931.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pogosto je pri otrocih meja med resnico in domišljijo precej nejasna, pa se hitro lahko zgodi, da ne vemo, kako naj odreagiramo na določeno otrokovo pripoved. Ne želimo, da laže (vsaj nam ne) in ne želimo biti v vlogi inkvizitorja ali zasliševalca. Pri majhnih otrocih pogosto dobro deluje, da ga potem, ko smo otroka poslušali in izrazili primerno zanimanje za njegovo zgodbo, pobožamo in povemo, da nam zelo ugaja njegova domišljija. Ker pa moramo vedeti, kaj se je v resnici zgodilo in kaj ne, mu predlagamo, da nam pove tisto, kar je bilo res, vse ostalo pa bomo zapisali v posebni zvezek. To bo njegov zvezek, njegove zgodbe. V trgovini si naj otrok izbere zvezek, ki mu ugaja, vi pa ob vsaki takšni neverjetni štoriji zgodbo zapišite. Tako bo otrok smel varno izražati svojo domišljijo, hkrati pa bo dobil prvo izkušnjo, da lahko s fantazijo tudi nekaj nastane – zvezek z njegovimi zgodbami. In pri zapisovanju bosta v tesnem kontaktu ter bosta tako negovala bližino.
Kadar odrasli otrok staršem pogosto laže, je to največkrat pokazatelj slabega stika med njima. Da mu ne zaupa in se ob njem ne počuti varno. Pogovor z družinskim terapevtom bo pomagal obema.

PRIJATELJSTVO:

Morda bomo v silni vnemi povedali več kot bi si želeli, pa lahko hitro tudi prestopimo mejo opravljanja.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj bomo fleksibilni v razmišljanju in odprti za novosti. Naša najpomembnejša potreba pa bo potreba po pogovorih in druženju.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.