numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 23.3.2018

Moč se ne kaže v tem, da vse nadziramo. Prava moč se kaže v tem, da se upamo prepustiti toku življenja in trenutku.

Kot da bi z eno zajemalko želeli zajeti vse darove življenja, pri tem pa bi nam ta neprestano padala na tla. Da, Merkur se že na polno zabava. Danes je njegov dan, pa je dobro biti nekoliko strpen in potrpežljiv. Posebno še pri pogovorih (hitro se nam lahko prikradejo neprimerne besede, pa zadeve porušimo, namesto da bi jih zgradili). Da ne omenjam tehnologije in telefona. Če boste govorili z dvema osebama naenkrat, se prav lahko zgodi, da pridejo napačne besede v napačna ušesa. Energije dneva so naklonjene poslovnemu čiščenju. Pospravimo in uredimo papirje, zaključimo stvari, kjer je potrebno dodati le še piko.


LJUBEZEN:

Naša čustva bodo danes tesno sodelovala z jezikom in skupaj lahko zmešata pravo nevihto ali celo nekoliko histerični izbruh. Posebno še, če bomo za vsako ceno želeli biti glavni, najbolj pametni in vsevedni. Lahko pa to »pametno energijo« porabimo, da vpeljemo v svoje življenje in razmerje neko zabavno novost. Če se ne spomnite ničesar bolj zanimivega, vam predlagam igrico Preseneti me. Dogovorite se s partnerjem, da bosta v naslednjih treh mesecih na vsakih 14 dni drug drugega prijetno presenetila. Z nečim posebno zanimivim in privlačnim. Zavežita se k temu oba in določita, kateri začne prvi. Takšna igra vaju bo ponovno tesneje povezala in približala. Če boste hoteli partnerja resnično prijetno presenetiti, ga morate opazovati… videti, kaj ga veseli, kaj ga osrečuje, kaj prižiga strast v njegovih žilah… in to do določenega dne skrivaj pripraviti in organizirati. In tako razmerje dobi nov žar.
Samski – pojdite na kakšno zanimivo dogajanje ali se vpišite v plesno šolo. Mnoge plesne šole pomagajo tudi pri iskanju plesnega partnerja.

ZDRAVJE:

Dajmo telesu nekaj več lahke, zdrave hrane. Za zdravo in zadovoljno življenje potrebujemo tudi zabavo. Mislim, da bi lahko skoraj večini Slovencem postavila diagnozo: kronično pomanjkanje radosti do življenja. Kadar dajemo v življenju prednost predvsem materialnemu pridobivanju in poslovnim uspehom, se srce duši, dokler ne zboli. Nežnost do sebe in drugih, nekaj igrivosti in zabave ozdravi tudi srce.

DENAR:

Kupite si kakšno zanimivo knjigo ali igrico Jaz sem. To lahko kupite kar na tem linku: https://www.emilyenveritas.com/shop/jaz-sem/. Plačajte si zanimivo predavanje in se naučite nekaj novega. Izogibajte se pravnih sporov.

KARIERA:

Dan spodbuja teamsko delo, z večjo lahkoto pa bomo opravili tudi tisti kup majhnih, toda potrebnih opravkov, ki jih sicer najraje potisnemo nekam na stran. Večji uspeh bomo dosegli z razumevanjem drugih ter s sodelovanjem kot z močjo inteligence. Ne začenjajmo novih projektov, za katere želimo, da trajajo dalj časa ali da nam prinesejo dalj časa trajajoče rezultate.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Nič ne bo narobe, če bomo manj pridigali, kritizirali in popravljali. Objem bo imel mnogo večji učinek. Na področju pedagogike obstaja kup odličnih knjig, sama pa še vedno najbolj prisegam na staro knjigo (ki jo je napisal sicer trener divjih ork Ken Blanchard) Plusk pohval. Morda bo ugajala tudi vam.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljstvo ne preživi na bojnem polju moči, kjer se tekmuje, kdo je pametnejši. Preden nas odnese v nepotrebno besedovanje in dokazovanje, se raje vprašajmo ali želimo imeti vedno prav in izpasti najbolj pametni ali pa si morda želimo, da nas cenijo in imajo radi? To, da nas ljudje cenijo, je veliko manj povezano z njihovim prepričanjem o tem, kako smo pametni, zato pa je toliko bolj povezano z njihovim počutjem, kako se ob nas počutijo. Če s svojim vedenjem dosežemo, da se počutijo ob nas pametni, smo jim pa najbolj všeč?.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se bomo počutili na trenutke, da smo »multitasking mašine«. Če se vsake toliko časa nekoliko ustavimo, globoko zadihamo ali naredimo par razteznih vaj, se bo tudi svet okrog nas umiril.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.