numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 23.4.2018

Če se sam ne znaš nikoli pohvaliti, ne pričakuj, da te bodo drugi.

Število 23 daje gibljivost, željo po druženju, po potovanjih… to je število drama queen; število 29 (v skupnem seštevku) je število svetovljanstva. Želeli bomo biti videni. Opaženi. Občudovani. Biti na sredini odra življenja in se sončiti v slavi, aplavzu in občudovanju. Zato bomo bolj zgovorni, bolj priljudni, bolj žareči in karizmatični, pa je to dober dan za vlaganje prošenj, za nastope, predavanja in prezentacije, za športno dejavnost in pojavljanje v medijih ter biti viden s pomembnimi ljudmi. Skratka – morda bomo vsi nekoliko več regljali; pa ni treba prav vseh besed vzeti za suho zlato, da ne boste razočarani. Za zaprtimi vrati lahko tudi nasmešek zbledi.


LJUBEZEN:

To je dober dan za ljubezen. Bolj bomo plemeniti, bolj se bomo želeli pokazati… pa bomo tudi bolj pripravljeni s čim dragocenim presenetiti partnerja. Toliko bolj, če bo našo darežljivost videl še kdo. Kajti vtis je pomemben za ego. In danes se ego trka po prsih in kriči: Jaz sem number one. Če boste danes ta občutek dali partnerju, vam bo sklatil zvezde z neba.
Samski – kar pogumno zakorakajte v družbo. Le nič cenenega ne dajte na sebe. Izrazite svoj lastni stil.

ZDRAVJE:

Predvsem ljudje, ki imate v svoji numerični kodi števili 3 in 8, malo previdneje pri hitrem osvajanju prostora (tako na cesti kot peš) in pazite na glavo. Ni ravno ugoden dan za kakšne posege v telo.

DENAR:

Bolj boste prodorni pri zbiranju kakšnih sponzorjev, pri iskanju uslug. Vsi bomo nekoliko bolj radodarni.

KARIERA:

Zna se zgoditi, da nas bodo polna usta, kaj vse bomo naredili. Idej za cel vagon. Dober rezultat bo dosežen, če bomo realizirali vsaj 10 % visokoletečih načrtov. Vendar so tudi te še neuresničene ideje dobra naložba. Saj veste: vse, kar imamo, se je najprej začelo v mislih in v besedah. In najprej se tem besedam smejemo, nato jim ugovarjamo, nato pa začnemo spravljati v življenje. Ja, tudi regljanje je lahko za nekaj dobro ?.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Odlično bi bilo, če bi svoje otroke lahko peljali na kakšen koncert, plesno-glasbeno prireditev, v gledališče ali na lutkovno predstavo…. Morda pa imajo v bližnji knjižnici kakšen zanimiv potopis.

PRIJATELJSTVO:

To je dan za druženje, ples, šport in zabavo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večina ljudi se bo počutila izjemno dobro. Imeli bomo občutek, da je vse na naši strani. Le tisti s števili 3 in 8 si raje že zjutraj aktivirajte namero: »Danes se mi dogajajo same prijetne, pozitivne in koristne stvari.«


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.