numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 24. 1. 2018

Negujte notranji plamen. Boginja Ljubezni ne sede k praznemu in hladnemu ognjišču.

To je dan za ljubezen. Za romantiko, nežnost, čutnost. Za užitke vseh vrst. In za boleče zavedanje hladnega doma, pomanjkanja ljubezni. Možna nova in morda celo nekoliko nenavadna čustvena zveza ali hitra ohladitev.

Podjetnikom je dan ugoden za poslovanje s tujino, za različne predstavitve in promocijo, v popoldanskih urah pa tudi za podpise pogodb. Nekoliko previdneje v prometu (posebno v dopoldanskem času dneva) in še toliko bolj, kadar gre za nepričakovane hipne spremembe poti. Sicer je dan naklonjen potovanju v tujino.

LJUBEZEN:

Nekateri vezani pari bodo začutili, da preprosto ne želijo več nadaljevati svojega življenja z dosedanjim partnerjem. Tudi, če je vaša odločitev pravilna, vam danes odsvetujem začetek ločitvenega postopka. Morda sta se že vse dogovorila, toda verjemite – stvari se bodo nepričakovano zakomplicirale. Počakajte s tem vsaj še kakšen dan.

Samski boste morda čisto nepričakovano srečali osebo, ki vas bo prevzela na nek nenavaden način. Morda vam nepričakovano izpove ljubezen oseba, za katero še vedeli niste, da vas je sploh opazila. Lahko gre za povezavo s tujino.

ZDRAVJE:

Možna povečana razdražljivost, zato previdneje v prometu in z orodjem. Predvsem z električnim. Verjetno nam bo dišalo nekaj sladkega, pa se bo težje držati pravil raznih diet.

DENAR:

Proti popoldnevu bomo vse bolj previdni z denarjem, zato je bolje sklepati kakšne kupčije ravno v popoldanskem času. Bolje se bomo pogajali, bolj bomo varčni in premišljeni. Lahko podpišemo dobro kupoprodajno pogodbo, karkoli v zvezi z domom in nepremičninami. Prodajajmo dopoldne, kupujmo popoldne.

KARIERA:

S svojo delavnostjo si lahko precej izboljšamo ugled in renome. Morda pridobite celo neko novo pristojnost (kajti, ti to res znaš, sposoben si in ti lahko zaupamo…), vendar bo verjetno več dela, zaslužek pa enak. Danes se bo težko izpogajati za višjo plačo ali kakšne dodatne finančne ugodnosti. Če sodelujete s tujino, je ugoden dan za sestanke, za pogajanja, za nova izhodišča… Podjetniki – lahko svoje delo morda razširite v tujino?

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Energije dneva se usmerjajo v dom in družino. Ali se bomo prepirali ali poglobili odnose, je precej odvisno tudi od nas, kajne? Tudi takšne malenkosti, kot je skupna priprava palačink, povezuje starše in otroke. Čas, ki ga preživimo skupaj, ko sodelujemo… to šteje in tega se spominjamo na stara leta. Še danes se spomnim svoje babice. Ona je mesila veliko testo za velik hlebec kruha, jaz pa majčkenega za majhen hlebček kruha. In stara sem bila šele okrog 4 leta. Res škoda, da sem bila le kratki čas z njo. Toda moji najlepši spomini iz otroštva so povezani z njo. Ker se je z menoj pogovarjala, ker me je videla, ker sva skupaj počeli marsikaj.

PRIJATELJSTVO:

Verjetno se bomo veliko raje posvečali svoji družini kot prijateljem. Pomembnejši nam bodo lastni užitki in manj bomo pripravljeni deliti. V takšnem dnevu ni najbolj smiselno prositi prijatelja za kakšno denarno pomoč.

SPLOŠNO POČUTJE:

Nekoliko nenavaden dan, morda doživimo nepričakovano spremembo ali celo nekakšen čustven šok. Zaradi notranje vznemirjenosti lahko rečemo ali naredimo nekaj, česar sicer ne bi.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.