numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 24.10. 2017

Vse vaše morebitne težave so le trenutnega značaja. V prihodnosti se že kaže prijetna sprememba.

Morda boste izmenjaje čutili optimizem in navdušenje, takoj nato pa vas bo zagrabila tesnoba, strah in negotovost. Upam, da bo vsaj vreme lepo, saj se bo sicer v popoldanskih in večernih urah pri mnogih stopnjeval občutek depresivnosti. Tisti, ki ste bolj nagnjeni k tesnobi in depresivnosti, se poslužite majhnega trika: naše telo namreč težko zaznava hkrati dve različni vrsti bolečine. Obremenite telo in duša bo zadihala. Pojdite na kolo, v fitnes in stresite energijo v športnem naporu.

LJUBEZEN:

Občutek pretirane odgovornosti vas lahko zelo ohromi in hkrati zbuja občutke krivde. Prosim, ne popustite tem pritiskom tesnobe in sumničenj. Prav nič dobrega vam ne prinašajo. Le osamljeni se boste počutili ter žalostni. Verjemite – stvari vidite črne danes, že jutri bo bolje. Ne dovolite, da vas to z nevidno steno loči od vašega partnerja. Umaknite se v meditacijo ali pojdite v naravo. Samski, pojdite v družbo; bolje se boste počutili. Doma le glodate svoje strahove in osamljenost kot pošast preži izza vogalov. Že klepet s kolegico bo prinesel nov veter.

ZDRAVJE:

Vaš strah bo silno nesorazmeren z dejanskimi težavami. Pojdite k zdravniku, če imate težave, vendar najverjetneje ne bo nič hujšega.

DENAR:

Bodite previdni pri naložbah ali posojanju, saj so možne težave in izgube. Posebno dopoldne boste morda pretirano radodarni. Ne, danes ni dan za dobrodelnost ali posojanje! Težko boste dobili vrnjeno.

KARIERA:

Marsikatero težavo lahko preprečite z notranjo umiritvijo in pozitivnim pogledom.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Občutek odgovornosti vas bo pehal v resnost ter močno potrebo po varnosti. Vse boste želeli kontrolirati in nadzorovati, zato je tudi odnos lahko težji. Veliko lažje vam bo, če boste šli skupaj na kolo ali rolerje ali metat žogo na koš.

PRIJATELJSTVO:

Ko smo sami in neprestano premlevamo svoje skrbi, le te neverjetno rastejo in se množijo. Prisluhnite prijatelju, poklepetajte z njim, ali odigrajta biljard… Bolje se boste počutili.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se boste ves dan počutili odlično ter polni optimizma. Nekateri pa se ne bodo. Nekatere bo rahlo pobožala žalost. Dovolite solzam, da tečejo in prečistijo dušo in srce…. Vse se dogaja z razlogom. Če vam bo slučajno težko, se spomnite, da sprememba že prihaja.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.