numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 24. 12. 2017

Posvetite se sebi in svojim najdražjim.

Morda se boste počutili, kot da ste v nekakšnem vakuumu in stvari (predvsem stvari materialne narave) nikakor ne potekajo, kot bi si želeli. To je čas zapredka, kokona. Čas, v katerem se obrnemo k sebi. Preden bomo razprli krila in poleteli na nova področja, nova obzorja, se moramo umakniti v tišino, v meditacijo, vase… To ni dan za kakršnekoli poslovne dogovore in odločitve. Tudi ne za povečevanje gneče v blagovnicah in trgovinah ter za mrzlične nakupe. Niti za podpise poslovnih ali materialnih pogodb. Če imate možnost, si vzemite prosti čas zase in svojo družino. Pojdite po jelko in jo okrasite, če še niste in če negujete ta običaj. Vsekakor boste naredili dobro zase, če daste prednost umetniškemu izražanju, masaži in savni… Zahvalite se tistim, ki so naredili kaj dobrega za vas in zaprosite za pomoč, če jo potrebujete. Posvetite se svojim domačim, družini, sebi in svojemu notranjemu otroku. Morda začnete dan ob pesmi Ho'oponopono ali ob njej zaspite… Morda dobite v sanjah neprecenljiva spoznanja in odgovore na svoja vprašanja. Zapišite si jih.

LJUBEZEN:

Povečana občutljivost in senzibilnost vam lahko pomaga pri izboljšanju odnosov s partnerjem. Ne popustita potrošniški mrzlici, vzemita si čas zase in si privoščita romantično kopel ali čokoladno savno. Že obstoječo partnersko razmerje lahko močno izboljšate in dvignete odnose na novo raven. Samski zaupajte svojemu srcu in intuitivnim zaznavam in izbira bo prava.

ZDRAVJE:

Zelo blagodejno bo vplivala na naše telo bližina vode. Pa tudi pitje čiste vode. Pravzaprav bi to lahko bil odličen vodni dan, če zdržite ves dan le ob vodi. Telo nam bo sigurno hvaležno.

DENAR:

Današnji dan ni namenjen pretiranemu razmišljanju o denarju in služenju. Pravzaprav nam lahko prav umik v meditacijo na nenavadne načine odpira nova vrata obilja. Materialno smo zaščiteni in varni.

KARIERA:

Dan je naklonjen umetnikom, saj boste polni navdiha. Podjetniki boste preveč konfuzni, da bi se bilo dobro posvečati poslom. Prestavite vse pomembne in resne zadeve. Prijaznost in dobrosrčnost vam bosta prinesli večjo korist, tudi na poslovnem področju.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan je naravnost idealen, da si vzamete čas za svoje bližnje. Ne za to, da jim svetujete in jih usmerjate, kaj in kako naj nekaj počnejo. Prisluhnite jim, poglejte jih. Pojte, plešite, slikajte z njimi. Odigrajte z njimi igrico Jaz sem. Lepa beseda lepo mesto najde; zbližali se boste. In posejali semena spoštovanja, povezanosti in dobrega počutja. To je pravi Božič, ne tekanje od trgovine do trgovine.

PRIJATELJSTVO:

Ne dovolite, da vas kdorkoli potegne v vrtinec samopomilovanja, depresivnih in otožnih mislih. Nihče nima pravice, da vam zastruplja radost in življenje. Tudi sorodniki in prijatelji ne. Družite se s tistimi, ob katerih se počutite bolje in boljši.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se bomo počutili bolj »rahli« in občutljivi. Težko se bomo osredotočali na svoje cilje, naše vedenje pa bo zelo pod vplivom trenutnih čustev. Bodimo nežni do sebe. Znotraj nas se pravkar dogajajo večje spremembe – iz kokona se razvijamo v metulja.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.