numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 24.2.2018

Ljubezni, hvaležnosti in spoštovanja ne moremo izsiliti. Le zaslužimo si jih lahko.

Dan bo precej podoben včerajšnjemu. Na prvem mestu bo želja po druženju in pogovorih, poudarek pa na domu in družini. To je dober dan za razpravljanje glede nerešenih zadev v družini. Ne bojte se izraziti svojih želja, povejte, kaj vas muči. Vam pa odsvetujem preveliko intenzivnost, ki vodi v prepir. Posebno še, če ste dalj časa molče prenašali neko situacijo, nikar ne mislite, da jo boste z enim pogovorom takoj rešili. To je le prvi korak; začetek. Izogibajte se žaljenju in obsojanju. Preprosto povejte, kako doživljate situacijo in kaj si želite. Nato počakajte, nadaljevali boste spet kdaj drugič. Dan podpira nove ideje ali zamisli, kako bi lahko neko staro zadevo popravili. Naklonjen je trgovanju, predstavljanju idej, seminarjem in delavnicam, novim izobraževalnim programom… Najmanj pa težkemu fizičnemu delu in generalnemu čiščenju stanovanja.


LJUBEZEN:

Danes se je dobro izogibati ljubosumnim izpadom ter posesivnim izbruhom. Strast, poželenje in prisvajanje danes ne bodo najbolj zaželjeni. Lahko doživite preveč hladen tuš. Bolj vaju bo povezal pogovor, kakšne spremembe in izboljšave potrebuje vajin dom in kako se bosta tega lotila. Priporočam vpis v plesno šolo (če še nista plesalca). V Ljubljani deluje odlična plesna šola Gibalni Inštitut Vija Vaja, ki je pod vodstvom učitelja Uroša Andiča v resnici mnogo več kot le učenje plesa. Močno priporočam. Ali miren večer med prijatelji.
Samski, pojdite v družbo, dan/večer je kot nalašč za druženje in zabavo.

ZDRAVJE:

Pomanjkanje radosti in nenehni stres botrujeta marsikateri bolezni in težavi. Plavanje in ples sta čudoviti dejavnosti, ki zdravilno delujeta na dušo in telo.

DENAR:

Denar bo krožil, saj je dober dan tako za manjše nakupe kot za prodajo. Morda pa kaj dobite od sorodnikov ali družine.

KARIERA:

Teamsko delo postaja vse bolj in bolj cenjeno. Le še največji strokovnjaki si lahko privoščijo izrazito individualnost. Sposobnost sodelovanja, razumevanja drugih in čustvena inteligenca nam omogoča večji uspeh kot zgolj inteligenca, spretnost in pridnost. Če ste v službi, boste verjetno uspešni pri delih, ki zahtevajo komunikacijo in sodelovanje, precej manj pa pri težkih in napornih delih.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan je za nežno in razumevajočo pozornost. Predlagam vam igranje igrice Jaz sem. Dala vam bo novih moči, dober notranji občutek ter občutek spoštovanja in povezanosti.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljstvo ne preživi na bojnem polju moči, kjer se tekmuje, kdo je pametnejši. Želite imeti vedno prav ali želite, da vas imajo radi?

SPLOŠNO POČUTJE:

Prav pomanjkanje samozavesti in samozaupanja nas dela bolj hladne in odmaknjene od ljudi. Nič zato, če ste morda bolj plahi. Pojdite v družbo, za začetek na kakšen dogodek. Vas je strah, da niste dovolj zanimivi? Verjemite, bolj kot boste prisluhnili ljudem in manj kot boste govorili, bolj boste zanimivi in prijetni. Pametovanja nihče ne mara, vsi pa si bolj ali manj želijo nekoga, ki bi jim bil pripravljen prisluhniti. Oseba, ki zna poslušati, pravzaprav velja za najboljšo družbo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.