numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 24.3.2018

Naša vrednost ni odvisna od mnenja drugih. Naša vrednost je odvisna od našega mnenja o sebi.

Idealna sobota za čiščenje doma in gospodinjska opravila. Dober dan je za urejanje dokumentacije glede doma (prepisi lastništva), vendar le tam, kjer je to že dalj časa gotovo dejstvo. Kjer je že vse dogovorjeno, le podpis morda še manjka. V nove investicije glede nakupa zemljišča ali nepremičnine pojdite raje po koncu retrogradnega Merkurja. Današnji dan je namenjen umiritvi, domu in domačim. Zabava, športna tekmovanja, prireditve, poslovni dogovori – vsemu temu se raje izognite!


LJUBEZEN:

Moški – veste, kaj je PMS? Kakšne smo ženske prvi dan menstruacije? No, danes bo vaša draga najverjetneje v takšnem razpoloženju tudi, če nima menstruacije. Pozor – previdno!
Ženske – kako se počutimo v prvih dneh menstruacije? Bodite obzirne, kajti danes se zelo podobno počutijo vaši moški.
Samski – če nimate že dogovorjenega zmenka, ostanite raje doma ali si privoščite masažo.

ZDRAVJE:

Najbolj bodo trpeli ljudje, ki se tudi sicer pogosto soočajo z depresivnimi stanji. Posebno še samske osebe ali osebe, ki so v nesrečnih in nezadovoljujočih razmerjih. Stare čustvene rane se bodo spet odpirale. Dan je odličen za obisk svetovalca, psihoterapevta, coacha… Zadnjič sem govorila z gospo, ki je bila zelo prestrašena zaradi apatije moža in njegovega počutja. Boji se, da bi ponovno skušal storiti samomor. Moj predlog, da mu plača terapije pri dobrem psihoterapevtu, ji ni ugajal. »Saj je bil pri psihiatru in ima zdravila. Prav sedaj sin gradi hišo in rabimo denar za gradnjo….«
Slovenci se še vedno ne zavedamo, koliko več bi dosegli tudi na poslovnem področju in koliko bolj zadovoljni in srečni bi bili, če bi začeli načrtno zdraviti svoje stare rane.
Marsikdo lahko celo zboli, če ima občutek, da ga nihče ne potrebuje. Močno odsvetujem poseganje po alkoholu ali kakršnihkoli drogah.

DENAR:

Pri denarju bomo bolj odločni. Lahko končno uredimo prepis lastništva ali dedno pogodbo. Dobro bomo investirali tam, kjer smo se že dalj časa nazaj vse dogovorili. Odlično pogajanje bo dalo dobre materialne rezultate.

KARIERA:

Energije dneva ne podpirajo poslovnih dogovorov in podpisov pogodb. Več bomo imeli od tega, če temeljito počistimo in pospravimo svoj poslovni prostor.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Še sedaj se spomnim svoje mame. Večinoma je jokala ali vpila name. Potrebovala sem skoraj četrt stoletja, da sem odpravila tesnobo in občutke krivde. Otroci so zmedeni in prestrašeni, če starši padajo iz enega čustvenega stanja v drugega. Nikar ne uporabljajte svojih otrok kot orodje za to, da vas osrečujejo in živijo za vas. Ne vzbujajte jim občutkov krivde, če ne naredijo vsega tako kot želite. S tem jim jemljete energijo . Raje skupaj pospravite stanovanje, se češite in frizirajte. Naj vam nalakirajo nohte (odstranite lak naslednji dan, če vam ne ugaja). Počnite tiste drobne stvari, ki vam notranjo moč večajo in vas bližajo. Odigrajte igrico Jaz sem ali berite pravljice.

PRIJATELJSTVO:

Ne bo nam veliko do zabave, bolj bomo zadovoljni v mirnem udobju doma. Tudi niso vsi naši prijatelji, ki želijo biti v naši bližini.

SPLOŠNO POČUTJE:

Up and down – občutljivi bomo in nihajočega razpoloženja. V enem trenutku bomo polni moči, v naslednjem se že lahko utapljamo v solzah in samopomilovanju. Hitreje lahko izgubimo svojo čustveno stabilnost, pa je bolje, da smo sami kot pa obdani z ljudmi, ki nas energetsko še dodatno izčrpavajo. Raje si pripravimo dišečo kopel in si privoščimo kakšno masažo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.