numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 24.4.2018

Prijatelji delujejo kot naveza v steni: lahko ti pomagajo osvojiti cilj, ki ga sam ne moreš ali te potegnejo v brezno!

Na dan vplivata dve števili, ki delujeta predvsem na odnose, medsebojno povezanost, sodelovanje, podporo (ali razdor), na željo po ugajanju… Dom, družina, prijatelji, medsebojni odnosi doma in v službi – to so področja, kjer bo delovala današnja energija. Nekomu v pozitivno, drugim v negativno. To je odličen dan, da popravite skrhana razmerja (če si to seveda želite). Večinoma bomo imeli tudi dovolj poguma, želje in moči. Energije dneva nas podpirajo. To je odlični dan, da nekomu rečemo »oprosti«, »žal mi je«, »hvala ti« in »rada te imam«. To so čarobne besede, ki zdravijo še tako težke odnose. Edini strup, ki jih onemogoča, je naš ponos in ego.
Dan je tudi zelo ugoden za različne prezentacije in predstavitve (vse, kar je povezano z umetnostjo, modo, prodajo…), pa tudi različnim poslovnim dogovorom.


LJUBEZEN:

Vezani bodo morda danes nekoliko drugače videli svoje razmerje. Pojdite skupaj na sprehod, na bazen, ali vsaj načrtujte skupne počitnice, bližnje praznike… Načrtno in zavestno se odločite, da boste iskali in videli le pozitivne strani partnerja. Osvajajte ga!
Dan je tudi odličen za druženje in zabavo, za srečanja in zmenke.

ZDRAVJE:

Ni ravno ugoden dan za operativne posege, bolj je namenjen celostni skrbi in zdravljenju.

DENAR:

Hitreje lahko prestopimo limit, kot bi si to sicer želeli.

KARIERA:

Pridobivamo na notranji moči, na zaupanju, pa je to odličen dan za predstavitev idej, prezentacije, prodajo…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Današnji dan je namenjen nežnosti. Izognite se spopadom z domačimi; lahko se predolgo vlečejo in povzročijo preveč slabih stvari. Danes je dan za sprejemanje in nežni objem.

PRIJATELJSTVO:

Dan je kot nalašč za to, da naredimo kaj dobrega za ljudi, ki jih imamo radi. Včasih že vabilo na sprehod nekomu polepša dan. Prijatelji so čudežno darilo stvarstva; nežno nam odstirajo toge zavese, odpirajo nove poglede ter v nas prižigajo moč, da si upamo poseči po stvareh, ki si jih brez podpore ne bi drznili.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bomo v pozitivnem pričakovanju in željni novih, bolj prijetnih odnosov.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.