numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 25. 1. 2018

Z željo po moči in kontroli upravlja ego, ki se na smrt boji svoje nezadostnosti in pomanjkanja.

Dan je kot nalašč za nakup zemljišča, stanovanja ali stare hiše, ki jo boste obnovili. Za vse nakupe večjih stvari. Vendar se vam bolj izplača kupiti stare stvari, ki potrebujejo obnovo, kot pa popolnoma nove, pa naj gre za hišo, stanovanje, avto ali pralni stroj. Ker bomo bolj pozorni na vse možne malenkosti in detajle, nam bo težko kdo prodal mačka v žaklju. To je odličen dan za nakupe, za prodajo pa bistveno manj. Kupci bodo vse preveč oklevali ali si celo kasneje po nakupu premislili in stornirali nakup. Prav tako je to dober dan za vlaganje in investicije.

LJUBEZEN:

Naša strast se lahko razplamti v pravi požar. Dobro bo, če bo to požar čustvene bližine in erotične privlačnosti, manj prijetno pa, če nas zajame požar ljubosumja ter posesivnosti. Možno je oboje. Če nam bo dal partner možnost, da bo po naše, bomo predli kot mucki. Če bo tudi on hotel, da je vse po njegovo, bomo praskali. Če imamo srečo, da se nam želje ujemajo, pa bo ognjemet.

Samski – dan je namenjen uživanju in čutnim dražljajem, ne pametovanju. Pogosto prav pomanjkanje samozavesti nadomeščamo s pametovanjem in izražanjem nekakšne vele pomembnosti. Zato lahko delujemo bolj hladni in togi, posledično pa osamljeni. Lažje nam bo, če ne bomo sodili in obsojali. Dan je namenjen temu, da prepoznamo, koliko užitkov si upamo vzeti in privoščiti. Da vnesemo več topline v svoja razmerja, začnemo pa pri sebi in s seboj.

ZDRAVJE:

Zdravnica Sanela Banović pravi, da je smeh pol zdravja, ljubezen pa druga polovica. Če dajemo v življenju prednost predvsem intelektu, se srce duši, dokler ne zboli. Nežnost do sebe in drugih ozdravi tudi srce. Naučimo se biti ljubeči in nežni do sebe. Ko bomo to znali, bomo bolj ljubeči in nežni tudi do drugih. Kaj lepega boste danes storili zase?

DENAR:

Znali bomo dobro kupit, saj bomo bolj varčni, previdni in premišljeni. Če kupujete nekaj večjega ali tehnične aparate, poglejte tudi med rabljenimi stvarmi. Čeprav navidezno ta trditev nima logike, se kasneje pokaže kot modra odločitev.

KARIERA:

Zagnani bomo za delo ter pripravljeni poprijeti zanj. Lažje se bomo osredotočali in bolj bomo vztrajni. Uspešni bomo in tudi zelo zadovoljni, če se le ne najde kakšna oseba, ki bo želela, da naredimo stvari drugače. V takšnem primeru bomo lahko jasno prepoznali mero in višino svoje trme in upornosti. Če delamo v timu, se je dobro zavedati, da bo vsak član bolj nagnjen k temu, da krčevito brani svoje mnenje in najverjetneje sploh ne bo želel prisluhniti drugačnemu predlogu. Tudi, če bomo imeli občutek, da  posluša, bo najverjetneje razmišljal o argumentih za svojo rešitev. Pa vendar bomo večji uspeh dosegli zrazumevanjem drugih ter s sodelovanjem kot z močjo inteligence. Če bomo seveda uspeli ukrotiti svoj mental in ego.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan je naklonjen domačim opravilom. Morda se z otroki dogovorite za skupno čiščenje doma, ali nekega kotička (predala, omare… ). Saj veste, kateri kotiček vas jezi, da tudi pogledati ne želite tja. Prav tako je to čudovit dan, da vpeljete nove navade; morda je to pogostejši obisk umetniških razstav in galerij. Nekaj v zvezi z lepoto in estetiko. Ta je hrana za dušo. Otroci potrebujejo zgled. Če pelje mama, ki morda še v življenju ni šla sama v nobeno galerijo, otroke na ogled umetniške razstave, jim s tem podarja mnogo več kot le ogled razstave. Na neverbalnem in energetskem nivoju jim sporoča, da mora biti človek pripravljen na nove korake, nove odločitve. Da ni nikoli prepozno za nove navade. Da je prav, če si pogumen in stopiš iz svoje cone udobja. Še misliti si ne moremo, na katera področja vse se takšna sporočila prenesejo. Vzgajamo z zgledom, ne z besedami.

PRIJATELJSTVO:

Odgovorni bomo, pa tudi nepopustljivi. Prijateljstvo ne preživi na bojnem polju moči, kjer se tekmuje, kdo je pametnejši. Dobro se je vprašati, kaj si želimo, ko se z nečim ne strinjamo. Želimo dobiti potrditev, da imamo prav ali si želimo negovati ta odnos? Različni odgovori nas napeljujejo k različnim dejanjem.

SPLOŠNO POČUTJE:

Želeli bomo izkoristiti življenje toliko, kolikor se le da. Tako pri delu in denarju, pri materialnih dobrinah, kot pri hrani, pijači in vseh ostalih stvareh, ki vplivajo na blagostanje. Najprej dobro delo, nato dobro jelo. To je odgovoren delovni dan. Zvečer bomo zadovoljni po dobro opravljenem delu, sicer manj.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.