numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 25.10. 2017

Po težkem in napornem delu se bo duša počutila bolje!

Tudi danes se bodo mnogi soočali z nekoliko bolj tesnobnimi energijami. Predstavljajte si strahove in tesnobo kot zlobne pošasti iz drugega planeta, ki vam kažejo lažno sliko samo zato, da bi vas lažje uničile. Ne dovolite jim tega. Povejte si, da je to le njihov napad in počakajte, da mine. V tesnobi ne razmišljajte o težavah in željah! Raje pojdite na dolg sprehod v naravo ali se ukvarjajte z domačim ljubljenčkom, če ga imate. Meditirajte, športajte ali se založite z zbirko dobrih komedij. Verjemite – težave, ki jih morda vidite, niso tako velike! Sicer pa je danes dan za delo in čiščenje. Pospravite predale, omare, vso umazanijo zunaj in tisto skrito po policah. V službi in pri poslih – spravite stvari na čisto.

LJUBEZEN:

Morda boste danes do partnerja hladnejši ali boste čutili, da se je ohladil on. Previdnejši boste pri obljubah, pa tudi bolj nezaupljivi ter dvomeči. Ne delajte iz muhe slona in nikar ne izsiljujte dolgih pogovorov o tem, kaj in kako kdo čuti. Res ni primeren dan za to. Samski boste danes težko našli sorodno dušo, saj bomo vsi bolj resnobni in zaprti. Pojdite na jogo, meditirajte… še pride vaša pomlad.

ZDRAVJE:

Morda bodo danes v porastu težave s križem, z zobmi in nasploh revmatična obolenja. Osebna sreča je najboljše zdravilo – pomlajuje in vitalizira tudi naše celice.

DENAR:

Bolj boste obremenjeni z razmišljanjem o denarji, bolj vas bo strah prihodnosti in bolj zaprtih rok boste. Pa vendar vam ni potrebno toliko razmišljati o denarju. Ta sam najde pot do vas. Če karkoli prodajate – ne pozabite, da se tako počuti tudi večina ostalih in boste zato težje prodajali.

KARIERA:

Bolj bomo osredotočeni na svoj ugled in renome. Težje bomo prenašali kakršnokoli kritiko, želeli bomo imeti stvari pod kontrolo, bolj bomo morda sumničavi in hladni. Pa vendar nas spremlja sreča, zato se lahko mirno posvetimo temu, ob čemer poje naša duša.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ponosni boste na njih in njihove dosežke. Mnoge bo preveč skrbelo, kaj bodo o vedenju njihovih otrok rekli sosedje… ali je učiteljica z njimi zadovoljna… ali pozdravljajo na cesti… Vse to učimo svoje otroke, le nikar ne pozabimo, da so otroci najpomembnejši. Šele potem pridejo na vrsto sosedje, učitelji… Lahko se poslužite čisto preprostega pravila – za vsak nasvet ali popravljanje, kritiziranje damo otroku prej minimalno 3 spodbudne stvari: pohvalo, izražanje zanimanja o kakšni stvari… Za eno slabo damo 3 dobre. Ali pa odigrajte igro Jaz sem.

PRIJATELJSTVO:

Če boste danes poprosili kakšnega prijatelja za denarno pomoč, boste morda razočarani.

SPLOŠNO POČUTJE:

Zavestno se potrudite, da ne dovolite negativnim mislim bivanja v vaših možganih. Deložirajte jih takoj!

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.