numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 25. 12. 2017

Nahajate se na pravi poti. Iz kokona se razvijate v prelepega metulja.

Ste imeli nenavadne in zanimive sanje? Upam, da ste si jih zapisali; morda jih boste z manjšim zamikom še bolj jasno razumeli kot danes. Če vas begajo – zelo dobro razlagam sanje. Današnji dan zahteva, da se v celoti obrnemo vase. Da se posvetimo sebi in svojim dragim. Ne delajte sklepov in načrtov za prihodnost. Lahko pa si zapišete svoje želje in jih v meditaciji z balončkom pošljete Bogu, Stvarniku, Višjemu jazu, Angelom… v kar pač verjamete. Papirčke z željami pa podarite vodi, da jih ta ponese kamor želi. Današnji dan je v celoti rezerviran za to, da prisluhnete svoji duši. Prižgite si dišečo svečko, prisluhnite izbrani glasbi… Počnite to, kar najraje počnete. Vsaj danes se vam naj nikamor ne mudi.

LJUBEZEN:

Potrebovali boste več nežnosti in pozornosti. In bolj boste prizadeti, če ju ne boste dobili dovolj. Dobro je vedeti, da si isto želi tudi partner. Medsebojna pozornost in nežnost vaju bo zbližala bolj kot vsi nakupi in kupljena darila. Da, dobro in željeno darilo nas lahko silno razveseli. Toda to veselje ima rok trajanja. Če ni ravno hiša ali avtodom, se to lahko zgodi že v parih urah. Pri hiši ali avtodomu traja nekoliko dlje. Medtem ko iz pozornosti in ljubeče nežnosti še doolgo časa črpamo moč in energijo. Čas je, da prisluhnemo vrednotam srca in si odpustimo drobne napake.

Samski se boste morda počutili bolj otožni kot sicer. To je kar običajno za takšne praznike. Toda imate vse razloge, da se lahko veselite. Poglejte, kaj vse že imate in za kaj vse ste lahko že zdaj hvaležni. Ste zdravi, imate streho nad glavo (to je več kot ima polovica prebivalcev Zemlje) in ste pripravljeni na novo razmerje. Veliko huje bi bilo, če bi bili še vedno v brezupni zvezi, ki bi vam jemala energijo. Dokler ne boste v ljubečem objemu, pa izražajte ljubečo nežnost sebi. Če ne ljubimo sebe, nas na žalost tudi nihče drugi ne. Naj bodo ti dnevi vaja v ljubezni do sebe.

ZDRAVJE:

Še vedno je voda izbira številka ena. Če bo kakšen kozarček alkohola zamenjala skodelica svežega nesladkanega čaja, nam bo telo hvaležno. V takšnem dnevu, ko so čustva bolj ranljiva, je precej težav psihosomatskega izvora. Otožnost, melanholija, malodušje, tesnoba, depresija… Privoščite si toplo kopel, naredite si solni piling in namažite telo z dišečim oljem. Bolje se boste počutili.

DENAR:

Zaprosite za pomoč, če kaj potrebujete. Prisluhnili vam bodo. Pogosto ljudje, ki ponudijo svojo pomoč drugemu, naredijo zase enako veliko dobrega kot za tistega, kateremu smejo pomagati. In v takšnih dneh vsi mnogo raje pomagamo.

KARIERA:

Tudi današnji dan je naklonjen umetnikom. Sprejemali boste več kanaliziranih idej in sporočil. Lepota nas zdravi od znotraj, zato ste umetniki tako zelo dragoceni. Skoraj vsak tehnološki izum se lahko uporablja tudi v negativne namene, estetike pa se ne da izkoristiti. Lepota odpira srce in zdravi dušo. Danes se izognite poslom materialne narave.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pomislite – če bi bili spet otrok, kakšen bi moral biti ta dan, da bi bil za vas idealen? Kaj vam je ostalo bolj v spominu: darila, ki ste jih dobili za Božič ali prijaznost staršev, igra z njimi in pogovori, v katerih ste čutili, da ste sprejeti in cenjeni? Otroci so žalostni, če ne dobijo darila, ki si ga želijo in ga imajo njihovi prijatelji. Toda takšna žalost je le kratkega daha in se nikoli, nikoli ne razvije v travmo. Podarite jim najlepše darilo: brezpogojno sprejemanje, spoštovanje in nežno pozornost. In dali jim boste največ, kar potrebujejo.

PRIJATELJSTVO:

Ta dan previdno izbirajte družbo. Odmaknite se od tistih, ki vas izčrpavajo in vas zasujejo s svojimi problemi in tegobami. Posebno še, če so že dalj časa v njih in jim ne morete pomagati. Potem odklonite tudi to, da jih poslušate. Če jim namreč ne morete pomagati, jim s poslušanjem le še dodatno škodite. Zakaj? Ker se s pritoževanjem ravno toliko razbremenijo od svojega bremena (to gnojnico stresejo v vašo dnevno sobo), da spet nič ne ukrepajo. Vi imate pa v svojem domu kup negativne energije! In potem še upate trditi, da se imate radi? Sebe in svoje otroke; če drugim dovolite, da vam zastrupljajo dom? Ne, niste jih dolžni poslušati in zato niste slaba oseba. To je le lažna morala; stara zapuščina ne ravno najbolj ustrezne in spodbudne vzgoje.

SPLOŠNO POČUTJE:

Pamet se bo danes popolnoma umaknila srcu in čustvom. Bolj kot se imate radi in zaupate življenju, bolje se boste počutili. Če niso vse stvari takšne kot si želite – spomnite se, da se vaš metulj šele razvija. To, kar je smrt za kokon, je rojstvo za metulja. Razvijmo se v osebo, kakršno želimo biti in kakršni v resnici smo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.