numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 25.2.2018

Ko boste enkrat všeč vsem okrog sebe, sebi sigurno več ne boste. Ugajajte sebi!

Dan je namenjen sproščanju in umirjanju. Meditaciji, jogi in umetniškemu ustvarjanju. Pomoč drugim ljudem, negovanje telesa in delo v gospodinjstvu nam bo dajalo večji občutek notranje stabilnosti. Bolj bomo pod vplivom okolja in si raje modro izberimo družbo, s kom se želimo družiti. Raje bodite sami kot v družbi jamračev in nenehnih ubožčkov. To je odličen dan za nego telesa kot tudi za izvajanje raznih transformativnih in čustveno očiščevalnih tehnik. Ali za izlet v toplice. Nikar pa z glavo skozi zid.


LJUBEZEN:

Občutljivi bomo. Hitreje bomo zanihali iz enega občutja v drugo. To ni ugoden dan, da bi se odločali za večje spremembe v partnerskem odnosu. Ali za neka globlja razčiščevanja. Energije dneva povzročajo čustveno zmedo, pa karkoli se bomo odločili, si bomo tekom dneva vsaj 2x premislili. Dan je namenjen izražanju romantičnih čustev, kaj vam ugaja pri partnerju in v odnosu, za cartanje in negovanje.
Ker bomo danes potrebovali več miru in tišine, ne bo nič narobe, če tudi samski ostanete doma. Privoščite si raje sproščujočo dišečo kopel in se razvajajte.

ZDRAVJE:

Danes se je pametno izogibati alkoholu in ostalim opojnim substancam; posebno še ljudje, ki so bolj nagnjeni k depresivnosti in k odvisnostim. Občutek, da smo nekomu potrebni, nas bo krepil, samota pa zna marsikoga spraviti v bolj otožne in samopomilovalne misli. Ne poslušajte negativnih novic in ne dovolite, da vas bremenijo neprijetne situacije, s katerimi pravzaprav nimate nič.

DENAR:

Morda bomo imeli občutek, da nam primanjkuje denarja. Da ga nikakor nimamo dovolj za to, kar potrebujemo. Kar nas hitro naredi nesrečne in še hitreje zapravimo tisto malenkost, ki jo imamo. »Aktiviram niz 520 za nepričakovani denar za vse, ki ga potrebujejo in zase.« Morda pa dobimo nekakšen intuitiven preblisk za dobro investicijo.

KARIERA:

Karierno je dan najbolj namenjen delu z ljudmi, različnim oblikam svetovanja, meditacije in joge ter umetniškemu ustvarjanju. Morda bomo danes takšno delo opravljali napol ali v celoti zastonj, vendar nam bo prav takšno delo, ki je podprto s strastjo in nadarjenostjo, odpiralo vrata v prihodnosti. Te možnosti lahko pospešimo tudi z Grabovojevim nizom 691: »Za vse, ki želijo in potrebujejo in zase aktiviram niz 691, ki odpira vsa vrata, vrata novih možnosti.«

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ker bomo danes čustveno bolj rahli, se je dobro zavedati, da otroci potrebujejo občutek varnosti. Ne skušajte vzbujati občutkov krivde in ne izsiljujte njihove pozornosti z igranjem uboge žrtve. Poglejte na svoje otroke in odnos med vami skozi igro, skozi intuitivno vajo Bodi seme.

 1. Posadi svoje seme v vrtiček.
  Kakšno seme je? Česa?
  Opazujte barvo, velikost, težo in obliko semena.
  Kaj vam sporoča? Kakšna je njena vitalnost?
  Opazujte rastlino, kako raste.
  Vprašajte jo, kaj potrebuje.
  Če bi lahko govorila, kaj bi vam sporočila?
 2. Posadite seme svojega otroka.
  Kakšno je to seme in kakšne so njegove značilnosti?
  Kako blizu ali daleč sta posajeni?
  Opazujte, kako raste in kako se razvija.
  Kaj vam ta rastlinica sporoča?
  Kako obe rastlinici govorita druga z drugo?
  Kakšno je razmerje med njima?

PRIJATELJSTVO:

Resnično ni potrebno, da vsem ugajamo in da nas imajo vsi radi. Ni potrebno vsem ustreči. In danes resnično ni potrebno poslušati pritoževanja in jadikovanja od nikogar.

SPLOŠNO POČUTJE:

Povečana občutljivost, čustvena nestabilnost, krajša razdalja med smehom in jokom, nagnjenost k samopomilovanju… Najbolje bo na nas deloval wellness, toplice, pomoč drugim ljudem, delo v gospodinjstvu.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.