numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 25.3.2018

Človek je močan toliko, kolikor je zdrava njegova duša.

To je lahko čustveno in energetsko precej naporen dan, podoben včerajšnjemu, vendar zaradi medsebojnega delovanja dveh nasprotujočih si števil, še bolj obremenjen. Najbolje bi bilo, če bi celotni vikend lahko preživeli v kakšnih termah, si privoščili masažo in pogovor s coachem ali psihoterapevtom. Lahko pa tudi sami naredimo marsikaj zase. Zelo priporočam Havajski obred Ho’oponopono in dr. Hew Lenov prikaz dela z notranjim otrokom (vse to lahko najdete tudi zastonj na YouTube). Premalo se zavedamo, da nam naša preteklost določa prihodnost. Mnogi gredo na delavnico ali dve in se trudijo s kreiranjem prihodnosti, pri tem pa potiskajo stara nerešena čustva krivde, strahu, sramu… Dokler ne pozdravimo starih bolečin, ne moremo doseči nič bistveno boljšega. Če si ne morete privoščiti obiskov pri strokovnjaku, pojdite vsaj v naravo in opravite tehniko, ki jo opisujem na koncu sestavka. Sicer pa v takšnem dnevu priporočam trening borilnih veščin. Bolj se bomo umirili kot v meditaciji.


LJUBEZEN:

Verjetno bomo bolj spremenljivega razpoloženja. Tudi če bomo navzven videti mirni, bo v naši notranjosti kar brbotalo. Tudi partner bo občutljiv in vzkipljiv, pa se to lahko odraža v našem odnosu. Ne jemljite preveč osebno vsake besede. Še pred večerom bomo vsaj 2x spremenili mišljenje in razpoloženje. Partner tudi. Moraliziranju in vzbujanju občutkov krivde se raje izognimo. Prav tako spolni vzdržnosti. Pravzaprav zna prav spolnost umiriti notranjo razburkanost.
Samski – danes ni dan za zmenke. Nič pametnega ne boste zamudili.

ZDRAVJE:

Dan je odličen za zdravljenje psihe, duše in srca. Potem se tudi telo pozdravi.

DENAR:

Ni nam potrebno razmišljati o denarju. Materialno blagostanje priteka k nam v obliki denarja kot tudi na različne druge načine.

KARIERA:

Če ste v službi – marljivost in dolgotrajni trud se vam bo bogato obrestoval. Sicer ta dan res ni naklonjen poslom in biznisu.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Most do svojih dragih gradimo s poslušanjem, ne pa s pridiganjem in moraliziranjem. Idealna nedelja, da odigramo igrico Jaz sem. Tudi z igranjem lahko pridobite večje samozaupanje in notranje gotovosti ter moči. Igrico lahko varno naročite in kupite tukaj: https://www.emilyenveritas.com/shop/jaz-sem/.

PRIJATELJSTVO:

Imeli bomo manjše potrebe po druženju, čeprav nam ne bo manjkalo prijateljev.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo razpeti med tem, kar si želimo in med tem, kar mislimo, da je prav in kar smemo. Mnogi se bodo ujeli v lastne potlačene in neizživete sanje. Če boste manj moralizirali, bo vaša duša zacvetela.
Pomagamo si lahko tudi z Grabovojevo tehniko Čiščenja na časovni črti:
1. Postavi svojo časovno črto.
2. Kje približno se nahajajo dogodki, ki potrebujejo zdravljenje?
(dogodki, zaradi katerih želiš odpustiti sebi in dogodki, ki so jih naredili drugi).
3. Postavi dogodek v sfero srebrnobele barve, opazuj ga, začuti čustva.
4. Postavi namero: »Ta dogodek spreminjam v normo. Pošiljam nanj snop svetlobe ljubezni in s svetlobo ljubezni se spreminja informacija, ki je v tem dogodku.«
5. Na tak način počisti vse dogodke na časovni črti, dokler ni tvoja celotna časovna črta popolnoma srebrno-bele ali zlate barve.
6. Končaš: To informacijo z dne 25.3.2018 ob xx uri in xx minut pošiljam v neskončnost.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.