numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 25.4.2018

Ideja in delovanje – to sta dve plati kovanca uspeha!

Dan oblikujeta dve zelo inovativni in ustvarjalni števili, ki pa druga drugo blokirata in povzročata zastoje ali celo prekinitve. V takšnem dnevu se je bolje ukvarjati z bolj rutinskim delom, saj bomo glede novih idej preveč negotovi. Dobro dene tudi kakšno pletenje, kvačkanje (tisti, ki to počnete), pa tudi meditacija in celo borilni športi. Morda bomo brez razloga notranje bolj nemirni. V komunikaciji in pri tehničnih zadevah lahko prihaja do nepričakovanih neželenih preobratov, zato previdno na cesti; predvsem tisti, ki imate v svoji osebni numerični kodi število 5. Morda pa dobite kakšno uradno obvestilo.


LJUBEZEN:

Zaradi neskladnih števil v dnevu bomo morda bolj tesnobni, zateženi in bomo želeli imeti vse bolj pod nadzorom. Takšna kombinacija ni ravno priporočljiva za resno izmenjavo pomembnih dejstev, pa se temu izognite, če se da. Ali pa bodite zaradi tega, kar ste pravkar prebrali, preprosto bolj uvidevni.
Samski – mislim, da ne boste zamudili nič pomembnega, če ostanete danes doma.

ZDRAVJE:

Dan zelo podpira zdravljenje in dovaja dodatno energijo na to področje.

DENAR:

V center bomo postavili sebe in svoje potrebe, zato bomo težje odprli denarnico. V takšnem dnevu ni najbolj smiselno vlagati veliko naporov v prodajo ali zbiranje sponzorskih sredstev.

KARIERA:

Pravzaprav je to odličen dan za delo. Bolj kot bomo delovni, manj bomo notranje nemirni. Kakšnih večjih učinkov ali trajnejših rezultatov pa tudi ne bo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Notranji nemir in tesnoba nas lahko delata preveč zmedene ali preveč toge (odvisno od karakterja in temperamenta). Več bomo pripravljeni narediti za svoje domače in več bomo pričakovali. Mnogi so ponosni na svojo težnjo po perfekcionizmu. Sama menim, da imajo vse stvari na tem našem ljubem planetu dve skrajnosti in da je vsaka stvar za nekaj dobra in za nekaj slaba. Kadar preveč zahtevamo od otrok, jim hitro lahko vcepimo tudi strah pred napakami, kar je eden izmed največjih razlogov, zakaj si še v odrasli dobi tako malo upamo in tako malo dosežemo (glede na svoje sposobnosti in možnosti). Nikar preveč ne dlakocepimo.

PRIJATELJSTVO:

Kombinacija števil v dnevu povzroča v medsebojnih odnosih ali silno dobro razumevanje ali popolno iritacijo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolje se bomo počutili, če bomo že tekom dneva načrtno poskrbeli za sprostitev in dobro počutje, saj lahko čez dan razpoloženje prav rapidno pada.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.