numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 25.7.2018

Vedno imamo nekaj, za kar smo lahko hvaležni.

Energija dneva skupaj z energijo meseca povzroča tesnobo, napetost in najrazličnejše prekinitve. Zato ni smiselno, da gremo v pomembna razpravljanja s komerkoli; ne na poslovnem in ne na čustvenem področju. Vse bomo videli bolj črno kot je v resnici, hkrati pa bomo prav zaradi svoje negativne naravnanosti v svoje življenje pritegovali še več težav in negativnosti. Dobro nam bo dela bližina vode, meditacija, skrb za stare in nemočne… Odpovejte se vsakršni odločitvi, ne podpisujte pogodb in nikakor ne ustanavljajte podjetja. Kaj povzroča največjo tesnobo v vas? Kaj si želite? Kaj se vam v najslabšem primeru lahko zgodi? Kako bi v takšnem primeru ravnali? Naredite si plan za najbolj črni scenarij, nato pa ga dajte v predal in se nehajte ukvarjati s strahovi. Ne sprašujte se več, kaj boste, če… saj veste, kaj bi v tem primeru storili. Zato se lahko obrnete bolj k svetli strani življenja. Kaj je tisto sedaj v vašem življenju, za kar bi mnogi takoj zamenjali z vami? Dan je namenjen temu, da pogledate, katere so vaše resnične vrednote in v kolikšni meri jih že živite.


LJUBEZEN:

Morda se boste počutili tudi ob partnerju sami in osamljeni. Svetujem vam, da danes ne začenjate »resnih« pogovorov. Če vam nagaja pretirana notranja napetost, se zaposlite z delom ali prenesite napetost s športom na fizično telo. Zelo dobrodošla je danes meditacija.
Samski – več boste naredili zase, če greste na jogo ali meditacijo, kot na zmenek.

ZDRAVJE:

Stres, tesnoba in nagnjenje k depresivnosti… Možna obolenja psihosomatskega izvora, težave s križem in zobmi. Predvsem tisti, ki imate v svoji časovni kodi število 3 – previdno. Niz za zaščito: 71931.

DENAR:

Bolj kot vas bo mučil strah pred pomanjkanjem in bolj kot boste zapirali dlan in srce, več nepričakovanih stroškov vas čaka danes in v naslednjih treh dneh. Morda v obliki okvar, poškodb tehničnih aparatov ali pa kazni… Ne dovolite, da vas strah premaga. Ker bo večina ljudi tesnobna, tudi prošnje ne bodo dale dobrih rezultatov.

KARIERA:

Mnogim bo silno pomembno, kakšen je njihov ugled in renome, kako jih drugi cenijo in vrednotijo… Eh, škoda je izgubiti svojo notranjo osebno svobodo za mnenja ljudi, ki niso nikoli objektivna in se spreminjajo kot aprilsko vreme. Raje svojo napetost ublažite z resnim, lahko tudi napornim delom ali z urejanjem kakšnih poslovnih in administrativnih uradnih zadev.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne govorite otrokom, kako morajo živeti. Saj veste, da le izgubljate besede. Počeli bodo večinoma to, kar vidijo pri vas.

PRIJATELJSTVO:

Mnoga srca bodo od strahov in tesnobe nekoliko ohladila, pa je to manj primerni dan za druženje s prijatelji.

SPLOŠNO POČUTJE:

Za mnoge bo tesnoben in napet dan. Predvsem tisti, ki imate v svoji numerični kodi 3 ali 9, se načrtno umirjajte in si morda raje poglejte kakšen spodbudni motivacijski video posnetek.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.