numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 26. 1. 2018

Poiščite skrite bisere in blagoslov v vsaki spremembi, ki jo doživljate.

Tipični petek. Dopoldne deloven in storilnostno naravnan, zvečer pa namenjen druženju in zabavi. Do kakršnekoli spremembe pride danes, tako na čustvenem kot na poslovnem področju – temu se nismo mogli izogniti. Na področju odnosov gre za združitev ali razkol. Morda sklenemo novo poslovno partnerstvo ali nekatera stara prekinemo. Čeprav je dan ugoden za podpise poslovnih in drugih materialnih pogodb (predvsem, če gre za trgovanje v tujini), vam kljub vsemu svetujem previdnost. Odločajte se za kratkotrajna poslovna povezovanja, ne za družabništvo. Ohranite svojo neodvisnost, sicer vam bo kasneje žal. Predavatelji boste najverjetneje precej uspešni, če načrtujete za zvečer kakšne seminarje in prodajo svojih storitev in izdelkov.

LJUBEZEN:

Morda bomo po napornem delovnem dnevu čutili večjo potrebo po druženju in sproščenih pogovorih. Pojdita na ples, v knjižnico na potopisno predavanje ali na kakšno delavnico. Če ste se do sedaj pretirano prilagajali partnerju, lahko nekoliko zaškripa v odnosu. Pogovor je eno izmed najmočnejših orodij, ki povezuje partnerja. Nikar ne zaspite z odrinjenimi slabimi občutki in z zagrenjenim molkom. Pogovorite se.

Samski – morda prav danes pade odločitev v do sedaj neobvezujočih razmerjih: skupaj ali narazen. Ta večer je namenjen pogovoru. Ne bojte se pomembnih tem, kot so odnos do denarja – služenja in trošenja, do otrok in vzgoje, do staršev, vere in običajev, zabave – koliko skupaj in kaj počneta vsak zase…. Če se tem temam na začetku izognemo, nas kasneje vsaka posebej trojno udari po glavi.

ZDRAVJE:

Ljudje smo bitja odnosov. Če imamo občutek, da nas nihče ne potrebuje, nam to slabi imunski sistem in lahko celo zbolimo. Nasmeh, objem, poljub – to so zdravila, ki jih dobimo brez recepta. In jih ne moremo kupiti z denarjem, temveč s pozornostjo. Z nežnostjo, z energijo. Če jih kupite z denarjem, pa delujejo kot umetni sintetični zvarki in še slabše kot gensko spremenjena hrana. Mnoge bolezni hitreje pozdravimo, če smo ljubljeni. Osamljeni ljudje bi se nujno morali naučiti ljubit sebe.

DENAR:

Odlično pogajanje bo dalo dobre materialne rezultate. Zvečer je dober dan za prodajo in trgovanje.

KARIERA:

Bodite aktivni, opravljajte svoje delo s strastjo in dajte vse od sebe. Pred vami se odpirajo nova vrata.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Po navadi so najbolj razvajeni otroci tudi najmanj razumljeni in sprejeti. Ne razdajajte se preko vseh meja. Ne počnite za svoje otroke stvari, ki jih znajo sami in so jih sposobni opravljati sami. Še toliko manj, če ste ob tem sitni in zlovoljni ter jim nabijate občutke krivde. Če bi še enkrat šla v svojo preteklost, bi predvsem pri vzgoji marsikaj spremenila. Predvsem bi bila mnogo bolj prijazna, nežna in spodbudna, hkrati pa bi veliko več pričakovala in zahtevala od otroka. Moje besede niso nasveti idealne mame. So nasveti mame, ki je mnogo prepozno spoznala, kaj je res pomembno.

PRIJATELJSTVO:

Zaradi prijaznosti in svetovljanstva privabljate v svoje življenje mnoge ljudi. Pa niso vsi vaši prijatelji.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo imeli povečano potrebo po tem, da se dokažemo, kako zelo dobri in sposobni smo ali celo nepogrešljivi. Čutili bomo tudi večjo potrebo po pogovoru. Koliko bomo zadovoljni, pa je odvisno od sprememb, ki se nam bodo zgodila. Večinoma bo to ugoden in prijeten dan. Osebe, ki imate v svoji osebni numerični kodi števili 6 ali 4, pa aktivirajte niz 1888948, ki negativne stvari spreminja v pozitivne.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.