numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 26.10. 2017

Nahajate se na pravi poti. Imate potrebno zaščito, zaupajte in bodite pogumni.

Današnji dan nas bo delal borbene in morda tudi pretirano agresivne. Za vsako ceno bomo želeli uspeti, ustvarjalna energija je v porastu, pa tudi ego in nepopustljivost. To je dober dan za poslovna pogajanja in biznis, kjer se moramo trdo pogajati. Vendar predvsem na že uveljavljenih projektih, saj bomo le težko kogarkoli navdušili za neko novo idejo. Odlično se bomo pogajali glede denarja, dan je ugoden za razne špekulacije in nakupe, mnogo manj pa za dobre odnose, prošnje, izpite, romantiko in ljubezen. Manj bomo pripravljeni na sodelovanje, bolj se bomo bojevali za svoj pogled in za svoje interese. Dan za moč in uspeh. Bolj bomo čutili spoštovanje svojih nadrejenih, pridobili več ugleda in renome, do podrejenih pa bomo ostrejši in zahtevnejši.

LJUBEZEN:

Energije dneva znajo precej ohladiti ozračje in zanetiti nepotrebne spore. Noben ne bo hotel popustiti, oba se bosta bojevala za premoč in kdo ima bolj prav. S silo boste hoteli dobiti, kar želite. Bolj boste nagnjeni k ljubosumju ter gospodovalnosti, posesivni boste ter razdražljivi. Tudi seks je lahko bolj silovit in manj nežen. Samski boste danes iskali bolj z razumom kot s srcem. Tudi sicer vas bo bolj pritegovala denarnica kot srce.

ZDRAVJE:

Močan dotok energije vam lahko pomaga tudi na zdravstvenem področju, hitreje boste okrevali, možna popolna ozdravitev dalj časa trajajočih težav. Dober dan za operacije.

DENAR:

Materialno ste zaščiteni in varni. Zaradi močnejše intuicije lahko tudi dobite kaj na loteriji ali imate večji uspeh na borzi in pri vlaganjih. Sicer boste pa bolj škrti in boste le s težavo dali kakšen evro iz roke. To je odlična kombinacija za nakupe, veliko manj pa za prodajo.

KARIERA:

Veliko vam bosta pomenila ugled ter spoštovanje in potrudili se boste, da ju dobite. Želeli boste biti občudovani in hoditi okrog s ponosno, visoko dvignjeno glavo. Za to boste pripravljeni tudi trdo garati. Uspelo vam bo, na koncu dneva boste zadovoljni z rezultati dela, pa tudi vaši nadrejeni bodo cenili vaše napore. Organizirajte se; to je dan za delo!

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Odgovorni boste do svojih otrok in morda po nepotrebnem zaskrbljeni za njihovo materialno varnost, učne rezultate, ugled v okolici… Ukazovalni boste in nestrpni, če ne bodo takoj poskočili na vsako vašo besedo. Hm, če vam uspe vključiti še nekaj več razumevanja in nežnosti, ste zmagali.

PRIJATELJSTVO:

Bolj kot toplina ter resnična povezanost vam bo pomemben ugled, status, kaj o vas mislijo drugi in kako vas sprejemajo. Občutljivi boste glede tega, koliko vas spoštujejo, težje se boste sprostili. Danes ni dan za zabavo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se boste počutili preobremenjeni, razdražljivi in pod stresom. Težje boste prenašali situacije na katere nimate vpliva in jih ne morete nadzorovati. Sposobni se boste soočiti s še tako težko situacijo, če jo le poznate, kot pa z negotovostjo. Ta vam bo jemala moč. Sicer pa boste najverjetneje na koncu dneva zadovoljni, saj boste veliko naredili.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.