numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 25. 11. 2017

Imate potrebno zaščito, zaupajte in bodite pogumni.

Dan je odličen za kakšno humanitarno prireditev. Če ste podjetnik, ponudite brezplačne vzorčke svojih izdelkov in krajše brezplačne storitve. Še bolje bo, če boste združili svoje moči s poslovnimi partnerji in kolegi in skupaj priredite kakšno reč. Dan je odličen za intelektualno delovanje, nastope, prezentacije… Naredite nekaj drugače kot drugi. S humanitarnim delom boste dosegli večje rezultate kot z močjo marketinga. Danes ni dan za težko in naporno delo ali podpis poslovnih pogodb.

LJUBEZEN:

Že obstoječo partnersko razmerje lahko močno izboljšate in dvignete odnose na novo raven. Današnji dan je kot nalašč za Ferijeve besede, ki jih poje Ditka: »Ne bodi kot drugi… Prinesi mi rože, ki divje cvetijo, odpelji me v goro, kjer škrati živijo. Pokaži mi zvezdo z mojim imenom, zloži mi pesem z bizarnim refrenom… Ljubezen ni reka, ki teče po strugi…« Če nekoga na novo osvajate – bodite vsaj malo originalni in spontani. Nikar ne pošiljajte jutranjih sporočil v stilu: »Kako si spančkala, že piješ kavico?« Ne prepisujte osladnih pesmi, ki jih je bogvekdaj napisala ena v luno lajajoča oseba. Naredite nekaj drugačnega, kreativnega, da si bo izbrana oseba želela stika in druženja z vami. Sicer bodo zadeve razvodenele.

ZDRAVJE:

To je dan za čiščenje telesa. Za zdravo hrano, zdrave napitke z veliko vitamini in minerali. Če imate resnejše težave, se poslužite še drugega mnenja in dodatne pomoči alternative.

DENAR:

Bolj bomo odprtih rok, bolj bomo ustvarjalni, materialno pa najverjetneje zaščiteni in varni. Vendar to ni dan za večje nakupe in materialne pogodbe. Danes raje ne kupujte zemljišč, nepremičnin…

KARIERA:

To je dan, ko bomo največ dosegli z novim pristopom in s sodelovanjem. Timsko delo bo dalo najboljše rezultate, prijaznost in dobrosrčnost pa korist tudi na poslovnem področju.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Lepa beseda lepo mesto najde; zbližali se boste. Ko otrokom dovoljujemo osebno svobodo, ko se ne vpletamo in vtikamo v vse njihove odločitve in situacije, jim na energetskem nivoju sporočamo, da jih cenimo, jim zaupamo…

PRIJATELJSTVO:

Lažje bomo navezovali stike z najrazličnejšimi ljudmi in razširili krog znancev in prijateljev, tako s starimi kot z mladimi, visoko izobraženimi in s tistimi manj, bogatimi in revnimi…

SPLOŠNO POČUTJE:

Stare znane situacije bomo morda ugledali v novi luči. Videli okna in vrata tam, kjer smo prej videli le zid. To nam bo dajalo moč in notranje ravnovesje.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.