numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 26. 11. 2017

Vsak potrebuje nekoga, ki ga ima rad.

Najbolj se nam bo obrestovalo pozitivno razmišljanje in ciljna naravnanost. To ni dan za posel in poslovne pogodbe. Vsekakor danes ne pojdite v poslovno družabništvo z nikomer. Vse pomembne poslovne odločitve raje prestavite za nekaj dni. Ne delujte v nasprotju s svojo intuicijo in ne obljubljajte ničesar, kar niste pripravljeni storiti. Vzemite si nekaj časa zase, privoščite si nekaj za telo in dušo.

LJUBEZEN:

Mnogi ljudje živijo pod skupno streho bolj zaradi skupnega premoženja in strahov pred samoto. To je dober dan, da se odločite ali boste začeli odnos reševati ali boste odšli. Vprašajte se, kateri kriteriji morajo biti izpolnjeni, da vam zveza daje zadovoljstvo. Kaj lahko za to storite. Za mnoge pare bi bilo zelo zdravo, če bi poiskali pomoč dobrega družinskega terapevta. Najslabše, kar lahko storite, je beg pred težavami v skrito ljubimkanje in v samopomilovanje. Samski boste verjetno bolj uživali v družbi prijateljev kot v objemu novega partnerja.

ZDRAVJE:

V primeru kakršnihkoli težav ne odlašajte z obiskom pri zdravniku.

DENAR:

V takšnem dnevu res ni primerno vlagati denar ali sklepati materialne pogodbe, čeprav bomo osredotočeni v načrtovanje prihodnosti. Lahko ste tudi ogoljufani. Glede posojanja denarja je velika verjetnost, da ga morda ne boste več dobili nazaj. Če boste danes podpisovali pogodbo za novo zaposlitev, boste morda res rešili trenutne finančne težave in skrbi, toda dolgoročno ne boste zadovoljni. Zato ne zaspite in še naprej iščite novo zaposlitev.

KARIERA:

Morda iščete kaj novega. Zato, ker niste zadovoljni ali zato, ker vas k temu silijo okoliščine. Vrata, ki se zaprejo, vas prisilijo, da se razgledate naokoli. Postanete aktivni in le tako lahko opazite pet novih vrat. Od vaše pozitivne naravnanosti je odvisen uspeh tega dne.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Bodite jasni v besedah in ne igrajte žrtve.

PRIJATELJSTVO:

Če boste preveč taktizirali, vam prijatelji ne bodo zaupali. Bodite to, kar ste in jasno izrazite, kar mislite.

SPLOŠNO POČUTJE:

To je dan, ko so na udaru odnosi, čustva in finance. Danes lahko izmerimo, koliko smo pozitivni ali negativni. Vse, kar se nam bo danes dogajalo na tem področju, je čisto zrcalo naše notranje naravnanosti. Začnite dan s pozitivnimi afirmacijami, poglejte si kakšen spodbudni motivacijski video… In potrpite, vse se bo uredilo!


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.